E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump tarih verdi: ABD'nin sonu gelecek!---

Trump tarih verdi: ABD'nin sonu gelecek!

Trump tarih verdi: ABD'nin sonu gelecek!
17 Eylül 2021 - 09:00 borsagundem.com

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 'ABD'nin sonu gelecek' iddiasında bulundu ve canlı yayında yaptığı açıklamada bu iddiasının gerçekleşeceği tarihi açıkladı.

Son ABD seçiminde koltuğunu Demokrat Parti adatı Joe Biden'a kaptıran Trump'tan yine gündeme bomba gibi düşen açıklamalar geldi.

Eski ABD Başkanı önümüzdeki 3 yıl içerisinde 'ABD diye bir ülkenin kalmayacağını' öne sürdü.

Newsmax televizyonuna röportaj veren Trump, 'ABD daha önce hiç olmadığı kadar raydan çıktı' dedi. Trump sözlerine şöyle devam etti;

'2022 ve 2024’te yapılacak seçimlere gittiğimizde ülkeden elimizde hiçbir şey kalmayacak.'

2020 yılındaki seçimlere hile karıştırıldığı iddiasını bir kez daha tekrarlayan Trump'a 2024'te aday olup olmayacağı da soruldu.

Bu soruya kesin bir cevap vermeyen Trump, adaylığı düşündüğünü şu sözler ile ima etti;

Bu konuda yorum yapmayacağım. Sanırım siz ve ülkemizi seven birçok insan çok mutlu olacaksınız. Yakında bir açıklama yapabilirim, ancak bu karmaşık bir durum.

 Trump konuşmasında ABD Başkanı Biden'ı da hedef aldı. Afganistan'dan çekilme sırasında yaşanılanları ve Meksika sınırındaki gelişmelere dikkat çeken Trump, 'Tüm dünyada alay konusuyuz' dedi.

Trump, Genelkurmay Başkanı'nı vatana ihanetle suçladı

 

Bush ile Trump arasında tartışma

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN17 Eylül 2021 13:48

    İNŞALLAH,AMİN,AMİN,AMİN,ALLAHIM BU ADAMIN İSTEĞİNİ YERİNE GETİR,ONU ÜZME, DÜNYAYIDA SEVİNDİR,DÜNYAYI ABD BELASINDAN KURTAR VE DÜNYAYA HUZUR GETİR ALLAHIM,AMİN,İNŞALLAH,DAHA TEZ OLSUN,3 AY OLSUN.

  • acacu17 Eylül 2021 11:00

    Ağzından bal damlıyor

  • Nedim17 Eylül 2021 10:44

    Aynen öyle;  Çünkü  Trump doğal olarak Amerika da zengin olmuş ama aslında ülkesini yönetenlerin pentagon cia, fbI  ya da sivil toplum kuruluşlarının hatta holywood   denen yapıların  arkasında  tam bir karanlık derin devletin İngiliz masonlarının  sadece ülkenin değil Dünyanın başına tam bir bela olduğunun farkında!  Amerikan iç savaşı dahil  Afrika sömürge  düzeninden 1 ve 2,  Dünya savaşları hep bu soysuz münafıklar tarafından oluşturulduğunun farkında.  BM denilen yapı da bu mikropların  Dünya ile alay ettiğini gösterir belgedir.  İşte bu soysuzlar bizim cenabet hayvanat partisinin dostudur. Sık sık bld ri bu yüzden taltif edilir.  Bunların ana ideolojisi  Sosyal darwinizm dir. Bizdeki Cenabet maymunsuların olduğu gibi.  

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ17 Eylül 2021 10:36

    ALLAH tan başka her şey fanidir  tabiki batma zamanınız az kaldı zaten.batmasa Osmanlı İmparatorluğu batmaz idi.