E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump takipçilerini Beyaz Saray'a çağırdı---

Trump takipçilerini Beyaz Saray'a çağırdı

Trump takipçilerini Beyaz Saray'a çağırdı
30 Mayıs 2020 - 19:53 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, dün gece Beyaz Saray önünde gerçekleştirilen gösterilerden sonra bu gece de kendi takipçilerini Beyaz Saray önüne çağırdı

George Floyd cinayetinin ardından birçok şehirde kitlesel eylemlerin görüldüğü ve yer yer polisle çatışmaların yaşandığı ABD'de Başkan Donald Trump'tan flaş bir açıklama geldi.

Dün gece Beyaz Saray önünde yapılan gösterilerle ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yapan Trump, "Profesyonelce yönetilen Beyaz Saray'daki 'sözde' göstericilerin George Floyd'la pek bir işi yoktu. Sadece sorun yaratmak için oradaydılar. Gizli Servis onlarla kolayca başa çıktı. Bugün, anladığım kad

Trump Floyd'un ailesi ile telefonda görüştü: Acılarını anlıyorum

 

arıyla, Beyaz Saray'da bir MAGA gecesi olacak???" ifadelerini kullandı.

Trump'ın seçim sloganı olan Make America Great Again (Amerika'yı yeniden büyük yap) kısaltması olan MAGA gecesi ifadesi, Trump'ın kendi destekçilerini Beyaz Saray önüne çağırması şeklinde yorumlandı.

ABD'de George Floyd'un ölümünün ardından birçok şehirde başlayan gösteriler nedeniyle sokaklardaki gerginliğin hala devam ettiği belirtiliyor.

Dün gece Beyaz Saray önündeki gösteriler nedeniyle, başkanlık konutu yoğun polis korumasına alınmış ve Beyaz Saray'a giriş çıkışlar durdurulmuştu.

ABD'de askeri inzibat sokağa iniyor

Trump'ın önerdiği ilacın kullanımı azaltıldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kartal 01 Haziran 2020 02:00

    Bittin sen bunak

  • Tanzimli Hıyar Satıcısı31 Mayıs 2020 10:37

    %50 yi evinde zor tutuyormuş.

  • Türkoğlutürk 31 Mayıs 2020 09:07

    Köpeklerini çağırsa kurtulalım.

  • Türkoğlutürk 31 Mayıs 2020 09:02

    Bir yönetici başarısızlığını dış güçlere bağlıyorsa, beceriksizliğini saklıyor ve ilk seçimde defolup gidecek demektir. Çin çin diyorsunya.

  • Mehmet31 Mayıs 2020 03:16

    Bu vahim olay ile komplo teorileri kaos teorileri üretilebilir. .. ama olay basitçe ırkçılıktir. O da Kara cahilliktir. Klu klux klan ci zihniyetler hala abd de vardır. Bu olay onu gosteriyor

  • Erol g.31 Mayıs 2020 01:23

    BEYAZ SARAYDA KAL TRUMP başka bir yerde seni protestoculardan koruyamazlar

  • Trump reyiz30 Mayıs 2020 21:02

    Bu hadise ile abd basını ve derin devleti trumpa seçim öncesi bir tezgah kurma peşinde gibi canlı yayında zenci muhabirin gözaltına alınması ve basınin kışkırtıcı tavrı buna işaret ediyor.