E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump o soruya fena kızdı---

Trump o soruya fena kızdı

Trump o soruya fena kızdı
11 Eylül 2020 - 04:54 borsagundem.com

Woodward'ın kitabındaki "Trump Kovid-19'u önemsiz gibi gösterdi" ifadesini hatırlatan bir gazeteci Trump'a "Neden Amerikan halkına yalan söylediniz" şeklinde soru yöneltti. "Bu ne korkunç bir soru? Ortada yalan yok" diye tepki gösterdi

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'daki basın toplantısı sırasında bir gazetecinin Bob Woodward'ın kitabındaki bir bölümü hatırlatarak yönelttiği soruya çok sinirlendi. 

Salondaki bir muhabirin, gazeteci Bob Woodward'ın kitabındaki "Trump, Kovid-19'u önemsiz gibi gösterdi." ifadelerini anımsatarak, "Neden Amerikan halkına yalan söylediniz?" diye sorması üzerine Trump, "Bu ne korkunç bir soru? Ortada bir yalan yok. İnsanların sakin kalmasını istedim" diye çıkıştı.

Ülkedeki insanların panik yapmaması gerektiğini belirten Trump, virüsü önemsiz gibi gösterdiğine dair sözleri Woodward ile yaptığı bir dizi telefon görüşmesinde söylediğini vurgulayarak, "Woodward'ın yaptığı iş hakkında çok fazla fikrim yok, umursamıyorum da. Ancak Woodward benim söylediklerimin kötü bir şey olduğunu düşünseydi, bunları o zaman haberleştirirdi." dedi.

Trump, Çin'in Kovid-19'un tüm dünyaya yayılmasına izin verdiğini savunarak "Bu virüs, Çin'den başka kimsenin suçu değil." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)