E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Nobel ödülünü benim almam gerekiyor---

Trump: Nobel ödülünü benim almam gerekiyor

Trump: Nobel ödülünü benim almam gerekiyor
24 Eylül 2019 - 11:21 borsagundem.com

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Nobel barış ödülünün dürüst bir şekilde dağıtılmadığını ileri sürerek, gerçekten yaptığı bir çok şey yüzünden kendisinin de bu ödülü alması gerektiğini iddia etti.

BM Genel Kurulu toplantıları dolayısıyla New York’ta bulunan Trump, burada yaptığı bir konuşmada, “Yaptığım bir çok şeyden dolayı ben de Nobel barış ödülü alabilirim, eğer bu ödül dürüst bir şekilde dağıtılsaydı, ancak durum böyle değil.” dedi.

"Obama'nın kendisine niye verildiği konusunda fikri yoktu"

Barack Obama’ya göreve gelir gelmez bu ödülün verildiğini hatırlatan Trump, “O, kendisine bu ödülün niye verildiği konusunda fikri bile yoktu. Biliyor musunuz ? Benim de onunla tek hemfikir olduğum konu bu.” ifadesini kullandı.

ABD’de Cumhuriyetçiler, bir süredir Kuzey Kore ile yeniden yakınlaşmayı sağladığı için Trump’a da bu ödülün verilmesi gerektiği görüşünü dile getiriyor.

Obama dışında, Theodore Roosevelt, Woodrow Wilson ve Jimmy Carter, Nobel barış ödülünü alan diğer ABD cumhurbaşkanları içinde yer alıyor. (Euronews)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)