E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Kürtlere bizimle beraber savaşması için muazzam para verdik---

Trump: Kürtlere bizimle beraber savaşması için muazzam para verdik

Trump: Kürtlere bizimle beraber savaşması için muazzam para verdik
07 Ekim 2019 - 14:49 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump "Kürtler bizimle birlikte savaştı, ama bunu yapmaları için onlara muazzam para ödendi, donanım verildi" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Ankara’nın Fırat’ın doğusunda planladığı harekata onay verip askerleri çekme kararına gelen eleştirilere Twitter'dan yanıt verdi.

ABD'nin yıllar önce Suriye'de 30 gün kalması gerekiyordu. Biz kaldık ve görünürde amacı olamayan bir muharebeye git gide daha derinden battık. Ben Washington'a geldiğimde, IŞİD bölgede gemi azıya almıştı. IŞİD halifeliğini çarçabuk yüzde 100 yenilgiye uğrattık.

Buna çoğu Avrupa'dan binlerce IŞİD savaşçısını yakalamamız dahil. Ama Avrupa onları geri istemedi, 'sen onları elinde tut ABD' dediler. Ben de dedim ki "HAYIR, size büyük iltimas geçtik ve şimdi bizden onları devasa bedelle ABD hapishanelerinde tutmamızı istiyorsunuz. Onlar yargılamanız için sizindir.

Yine dediler ki "HAYIR", her zamanki gibi ABD'nin NATO'nun, ticaretin, her şeyin 'kerizi' olduğunu sandılar. Kürtler bizimle birlikte savaştı, ama bunu yapmaları için onlara muazzam para ödendi, donanım verildi. Onlar on yıllardır Türkiye ile savaşıyorlar. Bu savaşta neredeyse 3 yıl beklemede kaldım. 

En büyük engel kalktı, peki Türkiye’yi şimdi neler bekliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ademoglu08 Ekim 2019 23:46

    Wc petecesi gibi kullandim para ile satin aldim isim bitti diyor zaten herturlu kullanilabilir bunlar diyor dogru soyluyor biri bunu can atakli beyinsisinede soylesin de havlayip durmasin

  • oğuz07 Ekim 2019 15:20

    Şimdi soruyorum bu malum gruba para ile sattınız kendinizi vatana ihanet ettiniz değdimi!!!!

  • Stop Loss 07 Ekim 2019 15:18

    Trump tüccar adam, basit mantıkla kar zarar hesabı yapan biri. Suriyede harcadığı paraların bir kısmını Türkiyeden çıkarmak isteyecek. Bu kapsamda F35, Patriot, Boeing yolcu  uçakları başta olmak üzere ilk adımda 30-40 milyar dolarlık bir alım paketi açılmasını talep edebilir. Oyalayın gitsin. 

  • Sdk07 Ekim 2019 15:11

    Tuvalet kağıtlarını parasını verip satın kullandık şimdide atıyoruz diyor yani....

  • ALP07 Ekim 2019 15:07

    VAY APTALLAR VAY...SALAK PKK..NASIL SOLCUYMUŞ GÖRDÜK KİMİN PARALI UŞAĞI YAZIK

  • Vb07 Ekim 2019 15:58

    Sezgin Tanrıkulu ve bilumum CHP yöneticileri öyle demiyor, özgürlük savaşçısı diyor, CHP tabanı da zokayı yutmuş