E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Koronavirüs rekor düzeyde bulaşıcı---

Trump: Koronavirüs rekor düzeyde bulaşıcı

Trump: Koronavirüs rekor düzeyde bulaşıcı
16 Mart 2020 - 23:43 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, koronavirüs için "Rekor düzeyde bulaşıcı" açıklamasında bulundu

ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüsle ilgili son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trump, gazetecilerin ABD’de hayatın ne zaman normale döneceği yönündeki sorusuna “Bazıları temmuz ya da ağustos ayı diyor” yanıtını vererek, “Kriz sona erdiğinde hep birlikte büyük bir kutlama yapacağız” dedi.

Trump, gazetecilerin ülkede sokağa çıkma yasağı uygulaması başlatılıp başlatılmayacağı sorusunu ise “(Uygulamayı) Şu noktada ülke çapında devreye koymayacağız” diye yanıtladı.

Trump ekonomi ile ilgili de şunları söyledi:

* Resesyona doğru gidiyor olabiliriz. Görünmez bir düşmanla, bir ay önce kimsenin aklına gelmeyecek bir sorunla karşı karşıyayız.

* Rekor düzeyde bulaşıcı bir virüs. Virüs ortadan kalktıktan sonra ekonomide büyük bir yükseliş olabilir.

Fransa'da serbest dolaşım sınırlandırılıyor

Merkel: Koronavirüse ilişkin radikal kararlar aldık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali17 Mart 2020 08:16

    Yav bu cinliler 1460 Dada veba a orda ortaya cikmis her seyi yiyorlar kedi kopek yilan fare ne piš bir millet

  • Trakyali17 Mart 2020 07:59

    Temmuz gibi zaten sıcaklarda bu virüs kalmaz ,demekki aşısı yok..Uyduruktan bi asi bulup başardık deyip milyarlarca dolara satacaklar.. KY için tarihi bi fırsat Temmuza kadar mal toplamak lazım. 100, 1000 tl ..Artık ne bulursam...

  • Okuyucu17 Mart 2020 07:45

    Koronavirüs rekor düzeyde bulaşıcı olduğunu söylüyor fakat virüs olan kişiler ile birlikte fakat kendisine nasıl bulaşmadı.

  • Kamil 17 Mart 2020 05:54

    Adam bilerek insanlara korkuyu aşılıyor. Tek derdi faizleri sıfıra indirmek değilmiş anlaşılan borsanın içine edip yandasina dipten toplatmakda var...

  • Doğrısu17 Mart 2020 01:01

    3-5 cümleyi bir araya getirmeyen adamı başkan seçen bir ülkeden hiç bir şey beklenmez. yeğenim bundan iyi ingiliCe konuşue

  • Hadi ordan17 Mart 2020 00:19

    Sarı kafa ben bu işi Çin gibi başaramayacağım deyememiş işten korkmuş dün başka bugün başka konuşuyor.Bir iktidar resesyon dan bahsefiyorsa niyetii kötüdür bszı hesaplar başka şekilde görülmek isteniyor uyanık olup borsa dolar altin sermayenin erimesine engel olmak şart dünya ekonomisi trump iki lafı ile bir yukari iki aşağı

  • Resesyon17 Mart 2020 00:07

    Trump'ın geçen haftalardako açıklamarıyla şimdiki açıklamaları arasında siyahla beyaz kadar çok ciddi fark var. Alıştıra alıştıra resesyonu ilan etti.

  • ..16 Mart 2020 23:58

    Bildiğiniz organ yetmezliği yapıyormuş. o bakımdan ciddiye alın. solunum yoluna ciğerlere giriyor. Grip felan deil. bildiğin vucut fonksiyonu sorunlu, direnç düşük, orta yaş üzeri, başka hastalıkdan çıkanlara, yada doğuştan yada sorunlu sıkıntılı olanlara bulaştığında solunumu zorluyor. Nefes alma yani. ciğerlerle alakalı bir virüs. Bakteri bulaşıyor ve kendisi yaşamak için insan vucudunda aradığı solunum yollarına yöneliyor. yaşamını orada sürdürmeye çalışıyor bakteri.  Çok çabuk bulaşma yapabiliyor, virüs ve baktesi hızlı çoğalıyor.   insan vucuduna girince, vucut savunma sistemi ile savaştığından, insan vucudunda ateş oluyor. belirti bu. solunum yolu oldugundan öksürme ve boğazlarda tahriş olabiliyormuş. devletin telefon hizmeti var, hani tel açın sorun şüphelenır ve aklınızda sorular olursa. hemen hastaneye gidip, hem yaymayın, hem başka sorununu zolabilir, başkasından kapmayın. 184 ücretsiz sağlık danışma hat.