E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: IŞİD'in yeni liderinin yerini biliyoruz---

Trump: IŞİD'in yeni liderinin yerini biliyoruz

Trump: IŞİD'in yeni liderinin yerini biliyoruz
12 Kasım 2019 - 22:07 borsagundem.com

Trump, Ebubekir el-Bağdadi'nin öldürülmesinin ardından IŞİD'in duyurduğu yeni lideri Ebu İbrahim el Haşimi el Kureyşi'nin yerini öğrendiklerini belirtti.

IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi ve örgüt sözcüsü Ebu Hasan el-Muhacir'in geçen ay İdlib'in Barişa bölgesinde ABD kuvvetleri tarafından öldürülmesine ilişkin açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, örgütün 'üçüncü lider isminin' de yerini bildiklerini söyledi.

New York Ekonomi Kulübü'nde konuşan ABD Başkanı Trump, "Ve bilin bakalım ne oldu? Gözümüz üçüncünün üzerinde. Üçüncünün problemleri var çünkü onun nerede olduğunu da biliyoruz. Yani, bu şekilde devam etmeliyiz, aksi halde ikinci kez sorun yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Trump, dün New York'ta Gaziler Günü töreninde yaptığı açıklamada da "Amerikalı savaşçılar sayesinde Bağdadi, ikinci sorumlu öldü, gözümüz üçüncüsünün üzerinde" ifadelerini kullanmıştı.

Trump, "(Bağdadi'nin) Terör saltanatı sona erdi ve düşmanlarımız çok ama çok korktular. Halkımızı tehdit edenlerin Amerikan ordusunun haklı kudretine karşı bir şansı yok" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi 13 Kasım 2019 03:45

    Amerika' nın kullan at adamları vardır ! Bunları önce yüksektir sonra ordan aşağı bırakır ! /// Admin dostlar ara sıra yorumlarımı kesip biçiyorsunuz, yayınlamıyorsunuz ! Bak arayı açacağız ha !!! BORSAGÜNDEMİ ne kadar tanıdık varsa hepsine öneriyorum ayıp oluyor !

  • Yorum13 Kasım 2019 00:37

    Yerini ABD bilmeyecekte kim bilecek senin teröristin ne zaman senin sözünün dışına çıkar veya ne zaman görevi biter o zaman sanki yeniden bulmuş gibi yapar fişini çeker denize attık dersiniz dünya sizi ezberledi.

  • Semiz Kobalt12 Kasım 2019 23:23

    tabi bilirsiniz bütün teröristleri siz yetiştiriyorsunuz, donatıyor ve sonra eylem yaptırıyorsunuz. tabiki yerini bileceksiniz.bir de bir terörist 15 defa hiç ölürmü

  • Urla12 Kasım 2019 22:57

    Afrinde