E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump için 'Bağışıklık tamam' diyen çok 'negatif' diyen yok---

Trump için 'Bağışıklık tamam' diyen çok 'negatif' diyen yok

Trump için 'Bağışıklık tamam' diyen çok 'negatif' diyen yok
12 Ekim 2020 - 02:02 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalar kafa karıştırıyor. Kendisinden, doktorundan ve Beyaz Saray'dan yapılan açıklamalarda "bağışıklık kazandı" denirken testlerin negatif çıktığı hiç dile getirilmedi

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD Başkanı Donald Trump'ın 1 Ekim'i 2 Ekim'e bağlayan gece korona virüse yakalandığının açıklanmasının ardından başdöndürücü bir hızla gelişen olaylar hem Amerikan halkı hem de dünya tarafından ilgiyle izlenirken yanıtlanamayan sorular da var. 

Trump'a yeni tip korona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasının 3 Kasım'daki başkanlık seçimlerinin  hemen öncesine denk gelmesi, tedavi gören Trump'ın yanı sıra ekibinde de siyasi endişeleri beraberinde getirdi. 

Askeri hastaneye kaldırılma kararı, taburcu edilmesi, Beyaz Saray'da tedavi sürecinin devamı derken dün de Trump, doktoru ve Beyaz Saray'dan Başkan'ın bağışıklık kazandığı açıklamaları birbirini takip etti. Ancak "Son test sonucu pozitif çıktı mı" sorusunun yanıtı ortada kaldı. 

İşte son açıklamalar: 

Trump: Bağışılığım var

Bugün Amerikan Fox haber kanalına konuşan Trump, "Bağışıklığım var, Başkan savaşmak için çok iyi durumda" ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Trump, televizyon programında, "virüs bulaştırıcı" olup olmadığı konusuna bir açıklık getirmezken, seçim kampanyası çalışmalarına hazır olduğu mesajını verdi. Trump, Kovid-19 testinin negatif sonuç verip vermediğiyle ilgili soruları da yanıtsız bıraktı. 

Trump: Bağışıklığım var

DOKTOR CONLEY: BULAŞTIRMA RİSKİ YOK

Beyaz Saray doktoru Sean Conley, ABD Başkanı Donald Trump'ın artık başkalarına koronavirüs bulaştırma riskinin olmadığını açıkladı.

Trump'ın sağlığına dair perşembe gününden beri yapılan ilk açıklamada Trump'ın koronavirüs testinin negatif olup olmadığına dair bir bilgi ise paylaşılmadı.

Açıklamada ayrıca Trump'ın viral yükünün azalmakta olduğu belirtildi, yapılan laboratuvar testlerine göre Trump'ın başkalarına risk bulaştırma riskinin olmadığı vurgulandı. Test sonucu ile ilgili sorular yine yanıt bulamadı. 

BEYAZ SARAY AÇIKLAMALARI

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamalarda da Başkan Trump'ın iyileştiği ifade edilirken negatif çıkan bir testinin olup olmadığı bilgisi de havada kaldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)