E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Huawei davasına müdahale edebilirim---

Trump: Huawei davasına müdahale edebilirim

Trump: Huawei davasına müdahale edebilirim
12 Aralık 2018 - 15:00 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, Çin ile anlaşmaya yardımcı olacaksa, Huawei davasına müdahale edebileceğini söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile ticaret konusunada anlaşmaya varmaya yardımcı olacaksa,  Huawei Technologies Co.'nun CFO'su Meng Wanzhou'nun iade davasına müdahale edebileceğini söyledi.

Trump, Salı günü Reuters'a yaptığı değerlendirmede, "Çok önemli bir olay olan ve ulusal güvenlik için çok iyi olan tarihin en büyük ticaret anlaşması için iyi olacağını düşünürsem, gerekli olduğunu düşünürsem, müdahale edeceğim" dedi.

Meng bu ayın başında, ABD'nin isteği ile, İran'a yönelik yaptırımları ihlal suçlaması ile Kanada'da gözaltına alınmıştı. Meng Salı günü, Kanada mahkemesi tarafından 7.5 milyon dolar kefaletle serbest bırakıldı ve iade davası süresince Vencouver'daki evine dönmesine izin verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gokhan temiz13 Aralık 2018 00:24

    keske bizimde bir trump imiz olsa hep ulke  menfaatleri icin calissa keske bizim de bir merkelimiz olsa kadin tarifeli ucak bile kullaniyordu ahhh be guzelim ulkem

  • ALAATTİN CAMGÖZ12 Aralık 2018 21:07

    bunun gibi şamşeytanı daha dünya ya gelmemiştir.ayak oyunları ile dünya yı yönetmeye kalkıyor.çok bir irenç birisi imiş.

  • Klasik Tüccar12 Aralık 2018 19:00

    Senin ucuz numaralarını çin yemez senin ataların mağara resimleri çizerken onlar barutu icat etmiş havai fişeklerle festival yapıyordu işleri fazla ucuzlatmaya başladın

  • efe12 Aralık 2018 16:33

    bu adam bıldıgın santajcının onde gıdenı

  • 3412 Aralık 2018 16:22

    Demekki hicbir yargi bagimsiz degil turkiyeye gelince ahkam keserler