E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Hile yapıyorlar, oylarımız çalınıyor---

Trump: Hile yapıyorlar, oylarımız çalınıyor

Trump: Hile yapıyorlar, oylarımız çalınıyor
06 Kasım 2020 - 02:46 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'da bir kez daha kameraların karşısına geçti. Parti tarihinde en çok oyu alan isim olduğunu belirten Trump, posta ile gönderilen oylara itirazını sürdürdü, "seçime müdahale var" dedi

ABD Başkanı Donald Trump, legal oylara bakıldığında seçimi büyük farkla kazandığını öne sürdü. Partisinde bu güne kadar en fazla oy alan aday olduğunu belirten Trump, "posta ile gönderilen" oylara itirazını sürdürdü. 

Beyaz Saray'da kameraların karşısına geçen Trump şunları söyledi: 

"Seçim sonuçlarını bilerek uzatıyorlar. Uydurma anketler, destekçilerimizi hayal kırıklığına uğratmayı amaçlıyor.Büyük bir sahtekarlık, seçimleri çalma ve hile girişimi var ve bunun olmasına izin vermeyeceğiz. Hiç kimse seçmenlerimizi bastıramaz, susturamaz. Seçimi çalmaya, seçime hile karıştırmaya çalışıyorlar. Pensilvanya'da Demokratların seçimden üç gün sonra bile oy getirmeye devam ettiklerini, kimlik göstermeden oy kabul ettiklerini gördük. Çuval çuval oy getirdiler. Birkaç eyalet kaldı. Bütün kilit noktalarda çok iyiydik, sonra oylarımız teker teker kaybolmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadık. Pensilvanya'da neredeyse 700 bin oy öndeydik, bu sayı şimdi 90 bine düştü. Sürekli yeni oylar geliyor ve bizim gözlemcilerimizin takip etmesine izin vermiyorlar. Birçok şey oldu. Arizona'da kazanmanın eşiğindeyiz. Senato'da çoğunluğu koruduk ve orada kazandıklarımızla gurur duyuyoruz.Söyledikleri gibi mavi bir dalga falan olmadı. Bunun yerine, büyük bir kırmızı dalga gördük. Ve bu, medyada gerektiği kadar ilgi görmedi. Cumhuriyetçi Parti'ye 4 milyon oy daha kazandırdık, bu parti tarihindeki en yüksek sayı. Cumhuriyetçiler arasında, Beyaz olmayanlardan en çok oy alan kişi oldum." 

Sayım bittiğinde kazanacağımızdan hiç şüphem yok

 

Trump'ın talebine mahkemeden ret

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim06 Kasım 2020 09:29

    Doğru söylüyor.  Bir müddet sonra  Bıden a  belli yerlerden blok halinde oy gelmesi tuhaflık olduğunu açıkça gösteriyor!  Ayrıca  Amerikan halkı  derin devletin varlığını fark etmiş ve çetin mücadeleye  omuz vermeye çalışmakta!  Ayrıca  Trump  Daeş i  Hilary Clinton ve Obama nın kurduğunu  yüzlerine haykıran bir başkandır.  Zaten bu kadar zengin ve varlıklı olmasaydı  derin devlet  çoktan işini bitirmişti!  Bıden Hitler ve Stalin den daha tehlikeli  bir  ruhsuz ahmaktır.  Görelim  Mevlam neyler neyler ise güzel  eyler!

  • abd06 Kasım 2020 08:51

    dünyanın her yerinde aynı demek ki seçimi kaybedince iktidarlar oylarımızı çalıyorlar be adam iktidar sensin devlet imkanı sende üstelik en fanatik milliyetçi muhafazakar seçmen sende kim çalacak garibim zenci kızılderili çinli demokrat göçmenler mi

  • Veysel uyanık07 Kasım 2020 16:17

    Sen bir dahisin be çocuk. 😀😀😀

  • Bika06 Kasım 2020 08:50

    Hile yok posta var, Biden 290 delegeyle seçilirse Trump fazla itiraz etmesin yüksek vergi borcu çıkar. 

  • Türkoğlutürk06 Kasım 2020 08:12

    Seçimi tekrarla sarıkelle.

  • TANIDIK06 Kasım 2020 07:47

    Sanki bir yerlerden tanıdık geliyor bu konuşmalar ?