E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Esad bunun bedelini ödeyecek---

Trump: Esad bunun bedelini ödeyecek

Trump: Esad bunun bedelini ödeyecek
08 Nisan 2018 - 16:45 borsagundem.com

Esad rejiminin Suriye'nin Doğu Guta bölgesinde kimyasal saldırı düzenlediğine yönelik iddialar büyük yankı buldu...

Suriye'de Duma'da düzenlenen kimyasal saldırı konusunda ABD'den çok sert açıklamalar geldi. 

ABD Başkanı Donald Trump ise Twitter'dan Duma'daki saldırıyı kınadığını açıkladı. Trump, Esad'ın saldırı dolayısiyle büyük bir bedel ödeyeceğini söyledi. 

ABD Başkanı Donald Trump, Esad için 'hayvan Esad' ifadesini kullandı. 

ABD'DEN SALDIRI MESAJI

Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Thomas Bossert ise ABD'nin Suriye'deki kimyasal saldırıya karşılık vermek için herhangi bir ihtimali masadan kaldırmayacağını söyleyerek, 'saldırı' mesajı verdi.

RUSYA YALANLADI

Rusya Dışişleri yetkilileri, Suriye’nin Doğu Guta bölgesinde silahlı grupların elinde tuttuğu son yer olan Duma’da, ordunun kimyasal silaha başvurduğu yönündeki iddiaların, bu ülkeye dışarıdan askeri müdahalenin meşrulaştırılması amacıyla ortaya atıldığını söyledi. Rus Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Duma’da pek çok kişinin ölmesine, çok sayıda kişinin de yaralanmasına sebep olduğu söylenen kimyasal saldırı iddiaları 'tehlikeli provokasyonlar' olarak nitelendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ08 Nisan 2018 20:58

    PALAVRA PALAVRA ŞARKISI GİBİ ÇÜNKÜ ESED HER GÜN KİMYASAL KULLANIYOR.GÖTERMELİK BİR KAÇ YERE FÜZE ATACAKLAR ESED YİNE KİMYASAL KULLANMAYA DEVAM EDECEK.

  • HESMEN08 Nisan 2018 18:20

    bunların hepsi danışıklı döğüş abd ve diğer güçler istese bu olaylar daha önce biter idi.amaç müslümanı müslümana kırdırıp kenara geçip kıs kıs gülüyorlar sonra da tekradan kendileri müslümanları kırıyorlar.