E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump-Erdoğan görüşmesine Lindsay Graham da davet edildi---

Trump-Erdoğan görüşmesine Lindsay Graham da davet edildi

Trump-Erdoğan görüşmesine Lindsay Graham da davet edildi
13 Kasım 2019 - 19:05 borsagundem.com

Trump'ın, son zamanlarda Erdoğan ve Türkiye'ye sert eleştiriler yapan, aralarında Jim Risch ve Lindsay Graham'ın da bulunduğu cumhuriyetçi senatörleri toplantıya davet ettiği öğrenildi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump aralarında Lindsay Graham'ın da olduğu cumhuriyetçi senatörlerden bazılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleşecek olan görüşmesine davet etti.

Davete özellikle dışişleri konuları ile ilgili olan senatörler davet edildi ki bunlardan biri de Senato Dışilişkiler Komitesi Başkanı Jim Risch. Hem Risch hem de Graham başta Suriye politikası ve S-400 alımları olmak üzere Erdoğan'a sert eleştiriler getirmiş olan iki isim.

Trump'ın bu şekilde bir toplantı ile taraflar arasındaki buzları kırmayı amaçladığı konuşulurken daha önce bir devlet lideri ile bu şekilde bir görüşme gerçekleştirmediği kaydediliyor. (Euronews)

Graham'dan büyük çark: Tarihi çözümler mümkün

Senatör Graham Türkiye'ye yaptırım tasarısı için tarih verdi

Graham'dan Türkiye'ye bir tehdit daha

Graham'ın ABD siyasetindeki etkisi ne

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hak13 Kasım 2019 19:29

    ABD yönetimi nin başkanı Trump değil herhalde. Bu kişileri çağırdığına göre. Bu kişilerin sözleri yönetimde daha mı etkin acaba. Trump bu senatör kişileri çağırarak kendi otoritesine gölge düşürüyor olabilir belki de.

  • Büyük Resim13 Kasım 2019 19:26

    Trump bu adamları *Koz olarak davet etmiş diye tahmin ediyorum, yaptırım sözde ermeni tasarısı falan filan bunları Koz olarak hazırladılar sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıkaracaklar.. Bu adamların kişisel meselesi mi var ki aradaki buzlar eriyecek.. Belli bir Zihniyetin temsilcileri bunlar. Yatırım tavsiyesi değildir.