E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump, DTÖ'yü hedef aldı: Bizi yıllardır mahvediyorlar---

Trump, DTÖ'yü hedef aldı: Bizi yıllardır mahvediyorlar

Trump, DTÖ'yü hedef aldı: Bizi yıllardır mahvediyorlar
14 Ağustos 2019 - 00:06 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Dünya Ticaret Örgütü'ne (DTÖ) üyeliğin ülkeye olumlu dönüş sağlamadığını söyleyerek örgütten çıkabileceklerini söyledi.

Pensilvanya eyaletinin Pittsburgh kentinde düzenlenen bir kampanya mitinginde konuşan ABD Başkanı Trump, DTÖ'ye üyeliğin ülkeye olumlu dönüş sağlamadığını söyleyerek, "Gerekirse çıkacağız. Bizi yıllardır mahvediyorlar ve bu artık olmayacak" dedi.

Trump, örgüte üyeliğin ABD'nin küresel bloğun bir üyesi olduğu göz önünde bulundurulduğunda dezavantajlı olduğunu iddia etti.

Diğer yandan Trump, DTÖ'ye üyeliği 'felaket' ve 'korkunç' olarak nitelendirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Münir14 Ağustos 2019 10:57

    ABD tarihinin gördüğü en güvenilmez,en belirsiz başkanı. 2 gün önce Çin’e %10 ekstra vergi koydu,2 gün sonra kaldırdı. Neden koydun,neden kaldırdın? Koskoca ABD bu adamın sabah akşam gelgitleriyle yönetiliyor. Geçen sene ülkemiz aleyhine 50 tane tweet attı,ondan sonra Türkiye’ye haksızlık ettiler dedi,destek çıktı. Küçük yatırımcı da bu adama güvenip dövizini satıyor. Yarın sabah hiçbir şey yokken 1 tane tweet atıp,doları 6.5 liraya çıkartabilir. Bu adamın olduğu ortamda neyin ne olduğu belli değil. Aman dikkat.

  • Trumpet14 Ağustos 2019 14:22

    Bana gore ABD tarihinin en guclu baskani. Hep birlikte adamin agzininin icine dusecegiz, bizim hakkimizda ne diyecek diye bekliyoruz...

  • Natoxit zamanı14 Ağustos 2019 10:38

    İleride işler çok karışacak ingilizlerin brexit yaptığı gibi Türkiye'nin de natoxit natodan çıkış yapma vakti geliyor yoksa ABD pis işlerinde ve Çin savaşında natoyu kullanacak zaten şu anda içimezdeki tahta kurdu bu oluşum.

  • Öl artık 14 Ağustos 2019 09:08

    Daha ne 💩 yiyeceksin, geldiğin günden beri hayır görmedik.

  • mehmet14 Ağustos 2019 01:18

    bir gün yapayalnız kalacaksın ,USA..

  • Volkan14 Ağustos 2019 01:02

    Her ağacın kurdu özünden olur. Dünya üretmeyi ABD den öğrendi şimdi üretip ABD ye satıyor. ABD nin satacak çok özel pek ürünü yok. F35 ile silahlarının da çok üstün olmadığı anlaşıldı. 1950 lerde %35 olan dünya GSMH payı %20 lere geriledi. ABD ile Çin toplam payı arasındaki fark azaldı 10 seneye Çin toplamda geçebilir.