E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan kritik Suriye açıklaması---

Trump'tan kritik Suriye açıklaması

Trump'tan kritik Suriye açıklaması
15 Şubat 2019 - 18:58 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, "Çin'le anlaşmaya daha yakınız" ifadelerini kullandı. Trump ayrıca, Suriye ile ilgili 24 saat içerisinde açıklama yapacağını söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, Çin ve Suriye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Trump yaptığı açıklamada "Çin'le anlaşmaya daha yakınız" dedi. "Çin'le görüşmeler iyi gidiyor, anlaşmaya varırsak vergileri kaldırırım" şeklinde konuşan Trump, Brexit süreci yaşayan İngiltere ile ticaretimiz artacak" şeklinde konuştu.

Suriye konusunda yöneltilen bir soruya karşılık ise Trump, "Suriye ile ilgili olarak 24 saat içinde açıklama yapılacak" cevabını verdi.

ABD Başkanı Trump, uzun süredir ABD ile Meksika arasında gündemi meşgul eden duvar konusunda ise "Duvarı inşa etmek için Ulusal Acil Durum Kararı'nı imzalayacağım" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Poyraz15 Şubat 2019 20:31

    Abd istersen anlaşmaya varma Çin ekonomisi günden güne büyüyor sonunda boyun eğdirecek size Venezuela ya ambargo uygulatıyorsun İran aynı keza hadi Çin e uygulatsana bak eksen nasıl dönüyor ekonomini çökertsin ozamannnnn gör Venezuela nın altın ve petrol yatakları çok gözün orada nasıl orta Doğuyu huzur getirecem diye kandırdın sonlarını görüyoz Kaddafi aranan adam oldu saddam aynı ama burada kayaya çarptın Türkiye var oyunun bozuldu Akdeniz’i siz yahudilere yedirmezler