E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump, Bağdat'taki olaylar için İran'ı suçladı---

Trump, Bağdat'taki olaylar için İran'ı suçladı

Trump, Bağdat'taki olaylar için İran'ı suçladı
31 Aralık 2019 - 15:36 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Bağdat Büyükelçiliğine yapılan saldırının sorumlusunun İran olduğunu söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD Büyükelçiliği önünde gerçekleşen protesto gösterileri ve elçiliğin bazı bölümlerinin protestocular tarafından basılmasından İran'ı sorumlu tuttu.

Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İran, Amerikalı bir müteahhiti öldürdü ve birçok kişiyi yaraladı. Güçlü bir biçimde karşılık verdik ve vermeye devam edeceğiz. İran şimdi de Irak'taki ABD Büyükelçiliğine yapılan saldırıyı yönetiyor. Tamamen sorumlu tutulacaklar. Buna ek olarak, Irak'tan büyükelçiliğimizi koruması için gücünü kullanmasını bekliyoruz"

İran’dan ABD’ye sert tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • istanbullu 31 Aralık 2019 22:01

    ülkemizin değerini bilelim , diğer ülkelerin insanları bıçak sırtıdalar , diğer ülkeler hiç güvenli değil .günvenlik güçlerimiz binlercekez teşekürler sizin sayenizde bilhassa mitimize minnettarın huzurumuzu bozamayacaklar.

  • HÜLYA ÇİFTCİ31 Aralık 2019 16:49

    adamlar kafalarına göre istediği her şeyi yapılorlar.adamlarda nükleer silahlar var.o yüzden iran yarın bir gün başımıza bela olur diye atom bombası yaptırmayı engelliyorlar.sanki atom bombası bunlara ait.eğer iranda atom bombası olsa bunlar böyle rahat olamazlar idi.

  • Azad31 Aralık 2019 16:14

    Siz güçlü bir biçimde Irak'ı işgal ettiniz,mahvettiniz, sonradan yalan bilgi çıkan nükleer silah bulunduruyor yalanı ile saldırdığınız Irak'ın petrollerine kondunuz. Beğenmiyorsanız çıkın gidin ülkeden. Yok binamıza saldırıyorlarmış da yok vatandaş ve yandaşlarımıza zarar veriyorlarmış da. Defolun gidin Ortadoğu'dan .Her girdiğiniz yere kan ve felaket getirdiniz, yeter artık