E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'u eski yıldızı devirdi---

Trabzonspor'u eski yıldızı devirdi

Trabzonspor'u eski yıldızı devirdi
16 Aralık 2019 - 22:33 borsagundem.com

Ev sahibi Trabzonspor'un bulduğu pek çok fırsattan faydalanamadığı maçta Denizlispor, Hugo Rodallega'nın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Trabzonspor Yukatel Denizlispor maçı ile Süper Lig'de 15. hafta mücadelesi sona erdi. Nefes kesen maçta ev sahibi Trabzonspor; Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yendildiği, Başakşehir ve Galatasaray'ın berabere kaldığı haftada mağlup oldu ve fırsat tepti. Trabzonspor'u deviren eski golcüsü Hugo Rodallega oldu. Horozlar'ın 2 golü de Kolombiyalı'dan geldi.

Ev sahibi ekip 21'de Oğuz Yılmaz'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçse de eski golcüsü Hugo Rodallega'nın 59'da ve 82'de kaydettiği goller ile kazanan Horozlar oldu. Trabzonspor; Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yenildiği haftada fırsat tepti ve 26 puanda kaldı, Denizlispor ise 21 puana çıktı.

Dk. 17: AZ FARKLA! Orta sahada topla buluşan Yusuf Sarı yerde kaldı. Kazanılan serbest vuruşu Jose Sosa kullandı. Arjantinli oyuncunun ceza sahasına gönderdiği top Sörloth'tan sekti ve Obi Mikel'in önünde kaldı. Rahat bir pozisyon bulamayan Mikel'in vuruşu yandan dışarı çıktı.

Dk. 19: SON ANDA! Pereira sağ kanattan geldi. Ceza sahasına girer girmez yaptığı ortaya kafayı Novak vurdu. Denizlispor kalecisi Stachowiak son anda topu kornere çeldi.

Dk. 21: GOL! Trabzonspor aradığı golü buldu. Sturridge'in yerden sert ortasına Oğuz Yılmaz dokundu ve topu kendi filelerine gönderdi.

Dk. 28: SON ANDA! Kullanılan korner atışında kafayı Mustafa Yumlu vurdu. Kaleye giden topu son anda Uğurcan Çakır çıkarmayı başardı.
Dk. 34: GOL İPTAL! Trabzonspor'un Sturridge ile bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt kararı verilerek iptal edildi.
Dk. 49: SON ANDA! Trabzonspor sağ kanattan Yusf Sarı ile tehlike yarattı. Genç oyuncunun vuruşunu Stachowiak çıkarırken dönen topa Yusuf bir kez daha vurdu ve top kalecide kaldı.
Dk. 59: GOL! Denizlispor beraberliği yakaladı. Aissati'nin sağ kanattan ortasına Rodallega'nın kafa vuruşu ağlarla buluştu.
Dk. 73: SON ANDA! Bordo mavililer rakip kaleye yüklenmeye devam ediyor. Sörloth ile verkaç yapan Ekuban'ın sol çaprazdan şutunu kaleci Stachowiak çıkarmayı başardı.
Dk. 82: GOL! Hugo Rodallega yine sahneye çıktı! Kolombiyalı, kontratakta topu ağlara göndermeyi başardı. Barrow'un pasında Estupinan'ın vuruşu defanstan sekti. Topu önünde bulan Rodallega meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • naorman hanifi16 Aralık 2019 22:58

    işiniz gücünüz riv riv riv

  • Selahattin Ölmez16 Aralık 2019 22:42

    valla çok sevindim 4 büyüklere helal olsun anadolu takımları.ne oldu arkadaş hepsi borçlu batık durumda 1 TL den 4-15 TL yükseliyorlar.daha beter olsunlar.sivasspor umarım bu sene şampiyon olur.denizli konya malatyaspor kutluyorum.