E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonsporlulara şok saldırı---

Trabzonsporlulara şok saldırı

Trabzonsporlulara şok saldırı
14 Eylül 2014 - 19:29 borsagundem.com

19 Yaş Altı Elit Lig'deki Fenerbahçe-Trabzonspor maçında bir grup sarı lacivertli taraftar, bordo mavili oyunculara saldırmak istedi

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan 19 Yaş Altı Elit Ligi maçının devre arasında sarı-lacivertli taraftarlar ile konuk takımın oyuncuları arasında gerginlik çıktı.

FUTBOLCULARA KÜFÜR ETTİLER
İlk yarı sonunda soyunma odasına yönelen bordo mavili futbolculara tribünden küfür edildi. Bir sporcunun, buna formasını öperek karşılık vermesinin ardından bazı taraftarlar sahaya girmeye çalıştı.

Tribünden atlayarak oyuncuların üzerine gitmek isteyen taraftarlar, güvenlik önlemi alan polisler tarafından engellendi. Trabzonsporlu oyuncular herhangi bir saldırıya maruz kalmadan soyunma odalarına girdiler.

Mücadelenin ikinci yarısında güvenlik önlemleri artırıldı ve müsabaka başka bir olay yaşanmadan noktalandı. Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlanan maçta her iki takımda da birer oyuncu kırmızı kart gördü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)