E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonsporlu yıldıza çılgın teklif: 145 milyon lira---

Trabzonsporlu yıldıza çılgın teklif: 145 milyon lira

Trabzonsporlu yıldıza çılgın teklif: 145 milyon lira
19 Haziran 2022 - 13:28 borsagundem.com

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın altın dokunuş yaptığı isimlerden biri olan Anastasios Bakasetas'a çılgın teklif. İtalyan ekiplerinin yıldız için kapı 10 milyon euro açılırken, 8 milyon euroya transfer bitecek gibi. Abdullah Avcı ayrılığa sıcak bakıyor.

Abdullah Avcı'nın aklını başından alacak transfer teklifi... Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas için 145 milyon TL'lik ücret her an gelebilir.

ABDULLAH AVCI'DAN ONAY

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor 'da transfer çalışmaları son sürat devam ederken gözler bir yandan da gelen tekliflerde. Bordo-Mavililer'in geçen sezona damga vuran yıldızlarına Avrupa'dan ciddi öneriler gelmeye devam ediyor. Son olarak Bakasetas için İtalya'nın köklü kulüplerinden Fiorentina, Fırtına'nın kapısını çaldı. Çizme ekibi, Yunan futbolcuya 6 milyon Euro bonservis önerdi. Trabzonspor Yönetimi ise kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı. İtalyanlar, Bakasetas'ı takıma kazandırmayı çok istiyor. Bu nedenle transferin 8 milyon Euro'ya bitme ihtimali oldukça yüksek. Transferin birkaç gün içerisinde bitmesi bekleniyor.

YÖNETİME FİYAT CAZİP GELDİ

Özellikle geçen sezonun ikinci bölümünde beklentilerin uzağında bir performans ortaya koyan Bakasetas, Abdullah Avcı'yı bu bölge için arayışa itmişti.Deneyimli teknik adamın yeni sezon planlamasında çok önemli bir rolü bulunmayan Bakasetas için gelen teklif, yönetim açısından da son derece cazip karşılandı. 8 milyon Euro'luk satış gerçekleşirse, Trabzonspor bu parayı da transfer bütçesine ekleyerek elini güçlendirecek.

Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis dönemi

 

Formula 1 Kanada Grand Prix'sinde pole Verstappen'in

 

Atletizmde Millilerden 13 madalya

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :(19 Haziran 2022 18:00

    Adamların 8 milyonu 145 milyon yapıyor şu rezilliğe bak sıfır atıldığında övünüyorduk 1994 Tansu çiller dönemine döndük

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ19 Haziran 2022 23:46

    Demir el zamında dolar 32 TL idi 6 sıfır iki defa alılmadan önce.Tansu çiller zamanın da aralık 31 de dolar tam % 300  olarak bir gün içinde devalüa olmuş idi.şuan ülkemize abd ve ab ülkeleri tarafından hem silahlı hemde ekonomik olarak savaş açılmış durum da ekmek bulupta yediğimize dua edelim.

  • neokripto19 Haziran 2022 22:29

    tansu çiller döneminde kriz 3 gün sürdü..yapaydı geçti gitti.demirel ve diğerlerinin Tansu Çilleri düşürmek için tezgahıydı tutmadı.bire bir gördüm.