E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'da deprem! Hacıosmanoğlu aday olmuyor---

Trabzonspor'da deprem! Hacıosmanoğlu aday olmuyor

Trabzonspor'da deprem! Hacıosmanoğlu aday olmuyor
25 Haziran 2015 - 22:47 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF seçimlerinde Demirören'i destekledikleri için gelen istifaların ardından seçim kararı aldı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerinde Yıldırım Demirören'i destekleyen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na büyük bir tepki gelmişti.

Tayfun Kahyaoğlu, Ömer Demir, Köksal Sadıklar, Erol İbrahimağaoğlu, Ahmet Emre Turan'ın TFF seçimlerinin ardından Trabzonspor Yönetim Kurulu'ndan istifa etmesi gözleri bir anda İbrahim Hacıosmanoğlu'na çevirdi.

Konu hakkında trabzonhaber.com.tr'ye açıklamalarda bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu, kongre kararı aldıklarını ve yeni seçilecek olan yönetime kadar transfer yapmayacaklarını ifade etti.

"İSTERSEM KONGREYE GİTMEM"
Hacıosmanoğlu, 'İstersem kongreye gitmem. Çünkü yönetim 8 kişi kalana kadar devam edebilir. Fakat haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Yönetici arkadaşlarımın ve Trabzon kamuoyunun TFF seçimlerinde beni anlamadığını düşünüyorum. O sebeple seçime gidelim diyorum" ifadelerini kullandı.

'HERKES HAZIR OLSUN'
Özellikle şike davasında çok büyük mücadele verdiklerini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu ' Demek ki Allah bize bu kadar görev yapma yetkisi vermiş. Rabbimizin takdiri böyle. Şimdi hemen olağanüstü kongreye gidiyoruz. Transfer o zamana kadar yapmayacağız. Herkes hazır olsun. Hazırlığını yapsın. Transferi gelecek olan arkadaşlar yapar. Daha önemlisi Şike mücadelesini de yapar. Bekleyip göreceğiz. Özellikle şike mücadelesini yakın takip edeceğim' şeklinde konuştu.

"ADAY OLMAYACAĞIM"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kongrede başkanlığa aday olmayacağını söyledi. TRT Spor'a konuşan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kongrede başkan adayı olmayacağım. Şu anda böyle düşünüyorum. Seçim olmasından yanayım. Daha önce de başkanlığı bırakmak istedim ancak arkadaşlar izin vermedi" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adnan 26 Haziran 2015 13:29

    25.00 tl den dusdu bolundu 1.40 a dusdu hisseler dunyanin parasini harcadi basari yok sike surecini kapata n demiroreni desdekliyor bence de buraya kadar yeter