E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor yönetimi karıştı---

Trabzonspor yönetimi karıştı

Trabzonspor yönetimi karıştı
28 Aralık 2020 - 10:15 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun G.Saray mağlubiyeti sonrasında, “Kadro dışı isteğiyle gelmesinler. B.. çıkarmasınlar” sözleri ortalığı sarstı. Avcı'nın istifa etmeyi düşündüğü iddia edildi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 15. hafta maçında Galatasaray’a evinde 2-0 mağlup oldu... Skordan çok Karadeniz ekibinin oynadığı oyun taraftarı ve camiayı tatmin etmezken Teknik Direktör Abdullah Avcı da maç sonu yaptığı açıklamada oyuncu grubuna dikkat çekti. Ancak asıl bombayı ise Başkan Ahmet Ağaoğlu patlattı. G.Saray mağlubiyeti sonrasında uçakla İstanbul’a dönen Ağaoğlu, “Kadro dışı isteğiyle gelmesinler. B... çıkarmasınlar” sözleriyle ortalığı sarstı.

SIZDIRAN SÖYLESİN

Ağaoğlu’nun, bu sözleriyle oyuncuların yetersiz oluşuna vurgu yapan Teknik Direktör Avcı’ya göndermede bulunduğu ve hocanın istifayı düşündüğü de iddia edildi. 61 Saat’e konuşan Ağaoğlu, “Benim o sözümün muhatabı Avcı değil. Yönetimdeki birkaç arkadaş. Onlar kadro dışı ile ilgili önerilerle geliyor. Videoyu sızdıran kendi desin. Ben tahmin ediyorum” dedi.

Trabzonspor: 0 - Galatasaray: 2

 

Almanya'da Sörloth gündemden düşmüyor! Bir darbe daha...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • REFREF28 Aralık 2020 12:24

    Daha da çok karışacak gibi.

  • Kamil28 Aralık 2020 12:23

    Mağlup olmaya gelemeyiz ,antrenör çok yeni olsa da. Her macımız galibiyetle sonuçlanmalı daaaa 8-)  8-) 

  • RAMO CANCAN28 Aralık 2020 10:49

    bu işin sonu başkanın istifası ile sonuçlanır.hep suçu antrönüre bırakırız.bu futbolcuları bu adammı transfer ettiki sorumluluğu bileti buna kesiyorsunuz.bu kişi ile bu işin olmayacağı belli idi.