E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Trabzonspor, Ünal Karaman ile yolların ayrıldığını KAP'a bildirdi---

Trabzonspor, Ünal Karaman ile yolların ayrıldığını KAP'a bildirdi

 Trabzonspor, Ünal Karaman ile yolların ayrıldığını KAP'a bildirdi
30 Aralık 2019 - 16:20 borsagundem.com

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Kulüpten resmi açıklama geldi.

Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Bordo mavili kulüp, Karaman'ın 2 milyon 250 bin TL'lik ileriye dönük tüm alacakların ödendiğini de borsaya bildirdi.

Açıklama şöyle;

"Şirketimiz ile Teknik Direktör Ünal Karaman arasındaki 07.06.2019 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Buna göre, Ünal Karaman'a, bu sezon sonuna kadarki altı aylık dönemde (01.12.2019-31.05.2020) doğacak olan 2.250.000.-TL tutarındaki ileriye dönük tüm maaşları ödenmiştir.

Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla."

Başkandan da açıklama geldi

Ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da, teknik direktör Ünal Karaman ile ayrılığın nedenini açıkladı.

Ağaoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Hocayla alakayla ilgili olarak kaybettiğimiz veya puan kaybettiğimiz maçların ardından 'Kulüpte oluşan her türlü olumsuzluğun sorumlusu benim diye açıklamam olmuştu. Eleştirileceksem ben eleştirilicem. Hocamızın, oyuncularımızın ve yönetimimiz üzerinde baskı oluşturulmasın. Yanlış taktiğin de, pas hatasının da, yönetimsel yanlışın da sorumlusu benim' demiştim.

Konya maçından sonra ise son haftalardaki futboldan, geriye yaslanan ve bu baskıyı kıramayan, göze hoş gelmeyen futbol ortaya koyan takımın Trabzonspor'un yapısına uygun olmadığını, taraftarın da mutlu olmadığını ifade ettim. Kötü futbolun sorumlusu benim. Hocanın yaptığı hatanın sorumlusu da benim. Ben orada kendimi eleştiriyordum ve buna çözüm bulacak kişi de kulübün başkanı. Ama anladığım kadarıyla sayın hocamız bu eleştiriyi kendi üzerine almış. Kayseri maçından sonra yaptığı açıklamada da 'Elbette üzerime alıyorum. Başkan kimliğinden çok taraftar kimliğine giren sözleri var" dedi. "Beni yemeye çalışanların boğazına takılırım gibi ifadeler kullandı hocamız. Duygusal olup bu tip şeylerin içine girebiliyor. Dolayısıyla dün akşamüstü yaptığımız görüşmede kendisi de bunu ifade etti. Benim sözlerim kendisini hedef almamıştı. Gelmiş olduğumuz noktada ayrılmayı kafasına koymuş, böyle bir düşünce olmuş kendisinde. Bugün de karşılıklı olarak anlaşarak hocamızla yollarımızı ayırdık. Süreç bu...'

Şota hocayla, Mustafa Denizli ile anlaşıldı yazıları dönüyor. Şu an itibariyle Trabzonspor'un gündeminde bir teknik direktör bulunmuyor. Belki oyuncularımıza biraz daha yük binecek. Ancak bu kulübün çok daha iyi yerlere geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Sezonun ortasında Trabzonspor'un yükünü taşıyacak bir hocayı bulmak kolay değil.'

'Kurduğumuz yapı, eksilmelerle güç kaybı yaşayacak bir yapı değil. Uzun süren bir beraberliğimiz vardı. Ailemle geçirdiğim sürenin iki, üç katını hoca ile geçirdik. Bizim ilişkimizi başkan-hoca ilişkisi olarak göremeyiz. Birbirimizi anladığımızı zannediyordum. Bu kadar yakın iki insanın birlikteliğinin sona ermesi kolay değil. Kırgınlık var mı? Hayal kırıklığı var."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk Fb.01 Ocak 2020 04:56

    Trabzonl spor iyibir çıkış ivmesi yakalamıştı . Başkanlar her boka maydonoz olmamalı . Takım 2 maç puan kaybı yasasin paksen o zaman rezilliğe. Maca gelen Seyirci % 50 düşer, görün bakın. Ünal hoca ya yazık oldu.

  • alp31 Aralık 2019 00:25

    yabacınınki.....tatlı olur...parasıda...puluda...yazık sempati duyardım..gözümden düştü TRABZON...

  • Yusuf ceviz elbistan k.maras30 Aralık 2019 21:39

    Seni alnindan opuyorum koca yurekli dev adam unal karaman para icin kendi degerlerinden vazgecmedigin icin kutluyorum trabzon spor kulubu baskani senide siddetld kiniyorum

  • Kaan30 Aralık 2019 19:27

    Trabzonda hersey yolundayken takim sampiyonluga giderken yine karistirdilar burasi borsa forumu 2 mac kaybetse ciktigi 70 kurusa dusebilir ytd.

  • Son imparator30 Aralık 2019 17:19

    Trabzonspor bir daha şampiyonluk için 10 yıl daha bekler ,demedi demeyin.

  • Burhan30 Aralık 2019 16:41

    Yabancıya ütülmek tatlıdır bunlarda,,gider yabancı alırlar.

  • Okie Dokie30 Aralık 2019 15:31

    TS'nin başına Arda reyiz getirilmelidir. Hem yerli hem milli bir topçu.

  • Wewee30 Aralık 2019 15:31

    Unal Karaman ile şampiyonluk ihtimali bile vardı, trabzon 10 sene kendine gelmez artık...