E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor şampiyonluk yarışında ağır yara aldı---

Trabzonspor şampiyonluk yarışında ağır yara aldı

Trabzonspor şampiyonluk yarışında ağır yara aldı
27 Haziran 2020 - 21:06 borsagundem.com

Trabzonspor, Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü ile 1-0 öne geçtiği maçta 1-1 berabere kaldı, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı

Trabzonspor, Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. 3. dakikada Sörloth'un golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor, 63. dakikada Gerson'un penaltıdan attığı gole engel olamadı. Mücadelenin kalan dakikalarında girdiği fırsatları değerlendiremeyen Trabzonspor, haftayı 58 puanla kapattı ve üst üste ikinci beraberliğini aldı. Kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü ise yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile puanını 25'e yükseltti.

MAÇIN DAKİKALARI

3. dakikada Novak'ın kullandığı uzun taç atışının ardından Ankargücü savunmasının uzaklaştıramadığı topu Abdulkadir Parmak kafayla Sörloth'a doğru aktardı. Norveçli oyuncu müsait pozisyonda yaptığı sert vuruşla bordo-mavili ekibi 1-0 öne geçirdi.

6. dakikada Kulusic'in gönderdiği uzun pasla başlayan Ankaragücü atağında rakip yarı alanın ortasında topla buluşan Gerson Rodrigues, pasını Pinto'ya doğru aktarmak istedi. Araya giren Novak tehlikeyi önledi.

14. dakikada Ndiaye'nin pasıyla ceza sahası içerisine giren Abdulkadir Parmak pasını Guilherme'ye aktarmak istedi. Abdulkadir'in pası Guilherme'nin arkasında kalınca ev sahibi ekip farkı 2'ye yükseltme fırsatını değerlendirememiş oldu.

18. dakikada Abdulkadir Parmak, rakip yarı alanda Ndiaye ile duvar pası yapmak istedi ama Ankaragücü savunmasından Pinto müdahalesini yaparak pozisyonun büyümesini önledi.

26. dakikada hızlı gelişen Ankaragücü atağında Orgill'in kafayla indirdiği topu Lobzhanidze bekletmeden Scarione'ye gönderdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Scarione'nin vuruşunda Uğurcan topun ağlara gitmesini önledi.

44. dakikada Ndiaye'nin başlattığı Trabzonspor atağında, Guilherme'nin kaleci Ricardo'yu geçen pasını Sörloth boş kaleye gönderemedi.

46. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Scarione'nin vuruşunu yapmasına son anda engel olan Hüseyin Türkmen, tehlikenin büyümesini önledi.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

47. dakikada kullanılan köşe vuruşunda kalesinden çıkan Uğurcan topun kontrolünü sağladı. Devamında gelişen Ankaragücü atağında Scarione'nin vuruşu auta çıktı.

52. dakikada Trabzonspor'da Joao Pereira, itirazlarının ardından sarı kart gördü. Cezalı duruma düşen tecrübeli oyuncu gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

55. dakikada Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta arka direğe koşusunu yapan Campi, topu kalenin önüne doğru indirmek istedi. Ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırarak pozisyonda ofsayt olduğunu işaret etti.

60. dakikada Ankaragücü atağında Pazdan'ın ceza sahasına doğru gönderdiği ortada Joao Pereira, topa eliyle müdahale etti ve hakem Abdulkadir Bitigen penaltı noktasını işaret etti. Penaltı kararının ardından itirazlarını sürdüren Jose Sosa, sarı kart gördü.

63. dakikada penaltı vuruşunda topun başına geçen Gerson Rodrigues, hata yapmadı ve skoru 1-1'e getiren golü kaydetti.

76. dakikada Koray'ın kaptırdığı topla başlayan Ankaragücü atağında Gerson Rodrigues'in ceza sahası dışından yaptığı vuruş direğin hemen yanından auta gitti.

82. dakikada Gerson Rodrigues, Hüseyin Türkmen'e yaptığı müdahalenin ardından ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyundan atıldı.

85. dakikada Trabzonspor atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Koray, uygun pozisyonda istediği vuruşu yapamadı ve top auta çıktı. Hakem Abdulkadir Bitigen, pozisyonu kendisi izlemek istedi ve VAR ekranına doğru yöneldi. Pozisyonda ofsayt olduğu tespit edildi ve Trabzonspor'un penaltı beklentileri boşa çıktı.

90+1. dakikada Trabzonspor yedek kulübesinde bulunan antrenörlerden Gökhan Kandemir kırmızı kart gördü.

90+4. dakikada Novak'ın kullandığı taç atışının ardından ceza sahası dışında topla buluşan Abdülkadir'in vuruşunda Pazdan'dan seken topu Atila uzaklaştırdı.

90+5. dakikada Sosa, savunma arkasına sarkan Ndiaye'ye doğru pasını gönderdi. Kritik müdahaleyi yapan Pazdan tehlikeyi önledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İzzet baş28 Haziran 2020 18:23

    Nasıl olsa bedavaya denizin ortasına stat yaptırdılar önemli olan oydu .yabancılar gelecek te Trabzon şampiyon olacakmışşşşşşşşşş  Benim Karadenizli uşağım da alkış yapacak  Türk gençliğine alkışlama  görevini yaptırmak için yöneticiler uğraşıyor... Bidon kafalı  kulüp yöneticileri kendileri alkışlasınlar .Nasıl olsa işleri yok.

  • AhmetK28 Haziran 2020 12:49

    TS, hala korkak amadolu klubu zıhnıyetınden uzaklasamamış, stres yonetemıyor. Basaksehir e helal olsun, seyırcısız, sponsorsuz hersene sampınyonluga oynuyor. Bu sene sampıyon olsunlar gs olacagına...

  • Mehmet28 Haziran 2020 11:57

    Şampiyon aşşakşehir:))

  • Burhan28 Haziran 2020 08:23

    maçı en az 5-0 kazanması gerekiyordu,,TS çok şımarmış.

  • Pala28 Haziran 2020 08:19

    soylu yan bastı

  • Sakin borsacı28 Haziran 2020 02:36

    Fenerbahçeyi yenmek neyse takımlara hiç yaramıyor. Onca yıllar sonra Galatasaray da Trabzon da geldi Fener'i yendiler, o zamandan beri dağıldılar. Neden acaba? çok mu motive olup dengeleri bozuluyor? İlginç

  • Gökhan28 Haziran 2020 01:22

    36 senedir beklenen Şampiyonluk ümidi gelecek sezona kaldı artık...

  • ekonomist/stratejist28 Haziran 2020 00:21

    Başakşehirin şampiyon olmasını tek bir nedenle istiyorum o da Okan Buruk..Okan Buruk futbolculuğu döneminde de çok harika başarılar elde etti hatta Türk takımlarında yaşanması ender şampiyonluklar yaşadı ve teknik direktörlük görevini de başarıyla devam ettiriyor. En başta çok iyi bir taktisyen ve disiplinli bir hoca. Şampiyonluklar yaşayıp Avrupa'ya açılmasını isterim. İçimizden bir Kloop gibi bir adam neden çıkmasın bence en iyi aday Okan Buruk.

  • Hamido27 Haziran 2020 23:49

    Profesyonel futbol kapatılsın bu ülkede, dünyanın açları gelip zengin olup gidiyor. Takımların kadrolarına bakarsanız anlarsınız ne dediğimi. Havluculara varıncaya kadar yabancı.