E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTrabzonspor o sözleşmeyi KAP'a bildirdi---

Trabzonspor o sözleşmeyi KAP'a bildirdi

Trabzonspor o sözleşmeyi KAP'a bildirdi
02 Mart 2017 - 00:16 borsagundem.com

Trabzonspor Kulübü, genç oyuncusu Yusuf Yazıcı'nın 2020 yılına kadar olan sözleşmesini 2022 yılına kadar uzattı

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesini uzattığını KAP'a bildirdi. Genç oyuncu 5 yıllık yeni sözleşmesinde aylık 250 bin TL kazanacak bordo mavili kulüp ayrıca Yusuf'a bir daire tahsis edecek.

Bordo mavili kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a yapılan bildirim şöyle:

'Profesyonel futbolcumuz Yusuf Yazıcı ile olan mevcut sözleşmemiz 2021-2022 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Sözleşmeye göre oyuncuya her sezon için 250.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Ayrıca kulübümüz tarafından oyuncuya bir daire tahsis edilecektir.

Trabzonspor alt yapısından yetişen ve geçen sezon Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu tarafından A takıma çıkartılan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı, bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda sergilediği performans ile bordo-mavili takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girdi. Mehmet Ekici'nin kadro dışı kalmasının ardından forma şansı bulan ve formayı bırakmayan genç yetenek, bordo-mavili kulüple 2020 yılına kadar olan sözleşmesini 2022 yılına kadar uzattı.

SIRADA OKAY VE ESTEBAN VAR

Geleceğin kadrosunu kurmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Yusuf Yazıcı'nın ardından Okay Yokuşlu ve Estaban'nın da sözleşmelerini uzatmak istiyor. Bordo-mavili kulüple 2018 yılında sözleşmesi sona erecek olan Okay Yokuşlu ile Trabzonspor yönetimi arasında görüşmelerin sürdüğü ve tarafların anlaşmaya yakın oldukları belirtildi. Bordo-mavili takımın genç yıldızı Okay Yokuşlu'da Karadeniz ekibinde kalmak istediğini yönetime ilettiği belirtildi. Karadeniz ekibi kaleci Esteban'ın da sözleşmesini uzatmak istiyor. Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan Kosta Rikalı kaleci ile görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer önümüzdeki günlerde bu oyuncuyla sözleşmesini uzatmayı planlıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)