E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTrabzonspor Kucka transferini KAP'a bildirdi---

Trabzonspor Kucka transferini KAP'a bildirdi

Trabzonspor Kucka transferini KAP'a bildirdi
07 Temmuz 2017 - 01:20 borsagundem.com

Trabzonspor bir süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Juraj Kucka'yı kadrosuna katmayı başardı. Bordo-mavili ekip, yıldız oyuncunun transferini KAP'a bildirdi

50. yılında güçlü bir kadro kurarak lige damga vurmak isteyen Trabzonspor, bombayı patlattı.
Milan forması giyen Slovak futbolcu Juraj Kucka'yı kadrosuna dahil eden bordo-mavili takım, yıldız oyuncunun transferini KAP'a bildirdi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kucka'nın fotoğrafını akşam saatlerinde paylaşarak taraftarları heyecanlandırdı. Usta, "Çeşitli nedenlerle çok uzadı" dedikten sonra "Yolculuk vakti" diyerek Kucka'nın Trabzonspor uçağına biniş fotoğrafını kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştı.

Trabzonsporlu taraftarlar, Muharrem Usta'nın paylaşımının altına yüzlerce yorum bırakırken, gerçekleşen transferden dolayı da oldukça mutlu olduklarını yazan mesajlar attı. Trabzonspor, KAP'a yaptığı açıklamada, "AC Milan kulübünün profesyonel futbolcusu Juraj Kucka'nın kulübümüze transferi konusunda AC Milan ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerini kullandı.

COŞKULU KARŞILAMA

Juraj Kucka, Başkan Muharrem Usta ile birlikte İstanbul'a geldi. Özel uçakla saat 03.00'da Milano'dan İstanbul'a gelen Kucka ve Başkan Muharrem Usta'yı, Atatürk Havalimanı'nda, Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç ile kulüp yöneticileri karşıladı. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği Kucka yoğun ilgi nedeniyle polis eşliğinde havalimanından ayrıldı.

Havalimanında soruları yanıtlayan Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Kucka'nın önemli bir futbolcu olduğunu ifade ederek, "Trabzonspor'a katkıları olacak önemli bir oyuncu. Transferi zor oldu ve uzun görüşmeler yapıldı. Ama sonunda Kucka Türkiye'ye, Trabzonspor'a geldi. İyi bir transfer oldu ve takımımıza katkılar vereceğine inanıyoruz. Futbolcumuz sağlık kontrollerini tamamladıktan sonra birlikte Trabzon'a geçeceğiz. Burada tesisleri gezdikten sonra Kucka ile sözleşme imzalayacağız. Törenin ardından futbolcumuz yarın akşam kampa katılmak üzere Macaristan'a gidecek. Kulübümüze katkı yapacak önemli oyuncularla görüşüyoruz. Bu isimler basında da yer aldı. Görüşmelerimiz gayet olumlu ilerliyor ve önümüzdeki günlerde de transferlerimizi inşallah açıklayacağız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)