E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor, Konyaspor karşısında zorlanmadı---

Trabzonspor, Konyaspor karşısında zorlanmadı

Trabzonspor, Konyaspor karşısında zorlanmadı
19 Ocak 2021 - 21:04 borsagundem.com

Bordo-mavililer, Konyaspor'u sahasında 3-1 mağlup ederek evinde üst üste 2. galibiyetini aldı. Fırtına, Abdullah Avcı yönetiminde ilk kez 3 gol attı

Süper Lig'de üç maçtır kaybetmeyen ancak son Antalyaspor maçından beraberlikle ayrılan Trabzonspor, sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti. Bordo-mavililer, rakibini 3-1 mağlup ederek evinde üst üste 2. galibiyetini alırken Abdullah Avcı yönetiminde de ilk kez 3 gol atmayı başardı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 21'de Nwakaeme, 56'da Flavio ve 60'ta Djaniny kaydetti. Konyaspor'un tek golü 88'de Shengelia'dan geldi.

Trabzonspor puanını 30 yaparken üst üste 3. yenilgisini alan Konyaspor, 22 puanda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynanan Antalyaspor maçına göre İttifak Holding Konyaspor karşısında ilk 11´de tek değişikliğe gitti. Avcı, savunmada Hosseini´nin yerine Hogo´ya görev verdi. Göztepe ile transfer görüşmesi yapan Diabate, kadro dışı bırakılan Plaza, sakatlığı bulunan Hosseini ile Pereira kadroda yer almadı.

HUGO ÜÇ MAÇ SONRA

Trabzonspor´da Süper Lig´in 16´ncı haftasında oynanan Galatasaray karşılaşmasında sakatlanan, 19´uncu haftadaki Antalyaspor karşılaşmasında kadroda yer alan ancak forma şansı bulamayan Vitor Hugo, İttifak Holding Konyaspor müsabakasıyla birlikte üç maç aradan sonra formasına kavuştu.

ÖMÜR SAKATLANDI, BERAT İLK KEZ...

Bordo-mavililerde ilk yarıda sakatlanan Abdulkadir Ömür, hastaneye kaldırılırken durumu yarın netleşecek.

Öte yandan Fırtına'da yeni transfer Berat Özdemir, ikinci yarıda oyuna girdi.

PEREIRA, ABDULLAH AVCI TARAFINDAN KADRODAN ÇIKARILDI

Teknik direktör Abdullah Avcı göreve geldikten sonra yedek kulübesine çekilen Trabzonspor´un kaptanı Joao Pereira, Konyaspor mücadelesinin kadrosundan çıkarıldı. Antalyaspor karşılaşmasında sonradan oyuna giren ve sergilediği performansla beğeni alan tecrübeli oyuncu, Konyaspor maçı öncesi yapılan son antrenmanın ardından açıklanan kadroda kendisini yedek görünce bu durumu teknik direktör Abdullah Avcı ile görüştü. Bu görüşmede tecrübeli teknik adamın Pereira´ya performansının yetersiz olduğunu söylediği, bunun üzerine de Pereira´nın tesislerden ayrılarak evine gittiği öğrenildi. Kampta olması gereken oyuncu evinden bir paylaşımda bulunarak bu durumun ortaya çıkmasına sebep olurken, oyuncunun geleceğiyle ilgili kararın teknik heyet ve yönetim kurulu arasında yapılacak olan görüşmeden sonra netlik kazanacağı kaydedildi. Pereira daha önce takımdan ayrılma sinyalleri vermişti. Pereira´nın futbol yaşantısını oynayarak bitirme düşüncesinde olduğu ve kendisine kulüp baktığı da ifade edildi. Bu arada Pereira, karşılaşmayı da tribünden takip etti.

HOSSEINI´NIN MR´I ÇEKİLECEK

Trabzonspor´da son haftalarda düzenli olarak forma şansı bulmaya başlayan stoper oyuncusu Majid Hosseini, Konyaspor maçı öncesi sakatlandı. Konyaspor maçı öncesi yapılan son taktik antrenmanında kasığında ağrı hisseden ve daha önce de bel problemleri nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan İranlı stoper, doktorun `MR çekilmesi gerek´ raporuyla maç kadrosundan çıkarıldı. Hosseini´nin durumu yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacak.

SEHIC ISINMA HAREKETLERİ SIRASINDA SAKATLANDI

İttifak Holding Konyaspor´da Trabzonspor karşılaşması öncesi ısınma hareketlerine çıkan kaleci İbrahim Sehic, yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Sehiç´in yerine kalede Eray Birniçan forma giydi.

beIN Sports'tan Fenerbahçe açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,41
En Yüksek: 1,52
En Düşük: 1,49
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: -0,50
İşlem Hacmi 22.465.314
Toplam Adet: 15.953.701
Ağırlıklı Ort.: 1,43
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)