E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor Kayserispor'u 6-2 yendi---

Trabzonspor Kayserispor'u 6-2 yendi

Trabzonspor Kayserispor'u 6-2 yendi
28 Aralık 2019 - 19:52 borsagundem.com

Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Trabzonspor kendi sahasında puan cetvelinin son sırasında yer alan İstikbal Mobilya Kayserispor'la karşılaştı. Gol yağmurunda geçen mücadeleyi bordo-mavili ekip 6-2 kazandı.

Süper Lig'in zirve takipçisi Trabzonspor evinde İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk etti. Trabzon Şenol Güneş Kompleksi'nde oynanan mücadeleyi Trabzonspor 6-2 kazandı.

Trabzonspor'un gollerini 7. dakikada ve 90+3'te Sörloth, 37. dakikada Nwakaeme, 47. dakika ve 66. dakikada (penaltı) Sturridge ile 71. dakikada Abdulkadir Parmak kaydetti. İstikbal Mobilya Kayserispor'un gollerini ise 43. dakikada  Ömer Uzun, 82. dakikada Kravets attı.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 32 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Kayserispor ise 10 puanla son sırada kaldı.

İLK 11:

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Novak, Obi Mikel, A. Parmak, Sosa, Nwakaeme, Sturridge, Sörloth

İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR: İsmail, Ramazan, Hasan Hüseyin, Osman, Yasir, Emre, Ömer, Mert, Djedje, Ziya, Kravets

MAÇTAN NOTLAR 

Süper Lig'de sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor'da kadro değişmedi.

Teknik direktör Ünal Karaman, geçen hafta deplasmanda 1-0 kazandıkları İttifak Holding Konyaspor maçındaki 11'e bu hafta da görev verdi.

Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz, gribal enfeksiyon geçiren Doğan Erdoğan ve cezalı Yusuf Sarı kadroda yer almadı. Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi de yabancı kontenjanı nedeniyle kadroya dahil edilmedi.

 Abdulkadir Parmak'a doğum günü kutlaması

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak'a 25. yaş günü dolayısıyla kutlama yapıldı. Teknik direktör Ünal Karaman ve futbolcular tarafından doğum günü pastası kesilen futbolcuya yeni yaşında başarı dileğinde bulunuldu. Abdulkadir Parmak da bu sürpriz için teknik heyet ve futbolculara teşekkürlerini iletti.

Trabzon Şamil Ekinci Müzesi’nin dış cephesinde bulunan ve şampiyonluklar simgeleyen rölyeflerin açılışı yapıldı.

Açılışa Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kuruculardan Nizamettin Algan ve eski başkanlardan Salih Erdem ile Özkan Sümer, eski yöneticiler ve yetkili kurulların temsilcileri katıldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, rölyeflerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun da günün anısına katılımcılara plaket hediye etti.

Taraftar sayısı düşük kaldı

Trabzonsporlu taraftarlar, karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.

Medical Park Stadı'nda geniş boşluklar gözlenirken az sayıda İstikbal Mobilya Kayserispor taraftarı da takımlarını yalnız bırakmadı.

Trabzon deplasmanına 10 eksikle gelen İstikbal Mobilya Kayserispor, Kravets ve Djedje olmak üzere 2 yabancı oyuncuyla sahaya çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HÜLYA ÇİFTCİ29 Aralık 2019 20:16

    fırtana imiş gariban takımına yenmesinler adamlar büyük ihtimalle küme düşecekler ikinci takımı ile oynuyorlar.göztepe nasıl dağıtmış idi trabzonu sahasında.