E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor, Denizlispor'u 2-0'la geçti---

Trabzonspor, Denizlispor'u 2-0'la geçti

Trabzonspor, Denizlispor'u 2-0'la geçti
16 Ocak 2020 - 23:20 borsagundem.com

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Trabzonspor ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Trabzonspor Sosa ve Nwakaeme'nin attığı goller ile sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Denizlispor’u sahasında 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj yakaladı. Trabzonspor’un golleri 22. dakikada Jose Sosa ve 80. dakikada Anthony Nwakaeme’den geldi.

Maçın 22. dakikasında Trabzonspor atağında, sol kanatta çizgiye yakın noktada topla buluşan Jose Sosa’nın ortası kaleye yöneldi. Sörloth’un ayağını uzattığı topa dokunabilen olmadı ve Trabzonspor 1-0 öne geçti.

Maçın 80. dakikasında Sosa’nın pasında ceza sahasına yönelen Nwakaeme, sol çaprazdan yaptığı ayak içi vuruşla topu uzak köşeye gönderdi ve rövanş öncesi takımını rahatlatan golü kaydetti.

NDIAYE İLK KEZ TARAFTARI ÖNÜNDE

Trabzonspor’un yeni transferi Ndiaye taraftarları karşısında ilk maçına çıktı. Maça ilk 11’de başlayan ve taraftarlardan büyük ilgi gören Senegalli 73. dakikada oyundan çıktı. Ndiaye yerini Doğan Erdoğan’a bıraktı.

Trabzonspor ile Denizlispor arasındaki rövanş maçı, 23 Ocak’ta Denizli’de oynanacak

MAÇTAN DAKİKALAR

DK 85: Trabzonspor’un golcü yıldızı Alexander Sörloth yerini genç futbolcu Serkan Asan’a bırakıyor.

DK 83: Nwakaeme’nin pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Ekuban kaleyi görüp çok sert vurdu ama top yandan dışarı gitti.

DK 82 : Trabzonspor, Nwakaeme ile etkili olmaya devam ediyor. Sol tarafta topla buluşan Nijeryalı yıldız kale sahasına ortaladı ancak Sörloth kaleciyi geçen topa dokunamadı.

DK 82: Konuk ekipte Recep Niyaz’ın yerine Oscar Estupinan oyuna girdi.

DK 80: GOL | Sol kanatta topla buluşan Nwakaeme bir kez daha önünü boşaltıp şutunu attı ve top uzak köşeden filelerle buluştu. Trabzonspor yıldız futbolcusunun golüyle farkı ikiye çıkarıyor.

DK 78: Trabzonspor ceza sahasında yaşanan karambolde top Rodallega’nın önünde kaldı. Tecrübeli golcü dar açıdan çok sert vurdu fakat kaleci Erce gole izin vermedi.

DK 75: Sacko’nun pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Recep Niyaz kaleyi gördü ve sert bir şut çıkardı fakat vuruşunda top farklı şekilde dışarı gitti.

DK 73:  Trabzonspor’da ilk resmi maçına çıkan Ndiaye oyundan alınırken Doğan Erdoğan oyuna giriyor.

DK 70: Denizlispor’da ilk değişikliğini yaptı ve Olcay Şahan yerini Sedat Şahintürk’e bıraktı.

 DK 67: John Obi Mikel’e orta alanda faul yapan Recep Niyaz sarı kart gördü.

Dk 65: Maçın bu dakikalarında tempo yükseldi. İki takım da girişimlerde bulunup fırsatlar arasa da skor henüz değişmedi.

DK 63: Trabzonspor’da Abdulkadir Parmak yerini Caleb Ekuban’a bıraktı. 

DK 59: Denizlispor ceza sahasına gelen ortada savunmadan seken topu önünde bulan Campi, harika bir voleyle topu ağlara göndermek istedi ancak top üst direğin dibinden dışarı gitti. 

DK 55: Nwakaeme yine soldan ceza sahasına girdi ve bir önceki pozisyonun kopyası gibi kale sahasına ortaladı. Sörloth’un bekletmeden yaptığı kafa vuruşunda top Tolgahan’ın müdahalesi sonrası direğe çarptı. 

DK 53: Sol kanattan ceza sahasına giren Nwakaeme sağ ayağının içiyle tehlikeli bir orta yolladı ancak kaleci Tolgahan topu kontrol etti.

DK 52: Murawski’nin ceza sahasının sağ tarafına yolladığı topu Sacko kale sahasına çevirdi fakat savunma tehlikeyi savuşturdu.

DK 50: Hakeme itirazlarda bulunan Mustafa Yumlu sarı kart gördü.

Dk 45+1: Hızlı hücuma çıkan Ndiaye’yi faulle durduran Zeki Yavru sarı kart gördü.

DK 44: Sol kanatta topla buluşan Nwakaeme ceza sahasının çaprazından kaleye çok sert vurdu ancak direğe çarpan top oyun alanına döndü.

DK 42: Sol tarafta topla buluşan Aissati ceza sahasına sokularak kaleye sert bir şut yolladı fakat soluna iyi uzanan Erce gole izin vermedi. 

DK 37: Sağ kanattan topu taşıyan Sacko kale sahasına sert bir orta gönderdi. Ön direğe hareketlenen Recep Niyaz yakın mesafeden topun gelişine yaptığı vuruşta isabet sağlayamadı.

Dk 35: Sosa’nın soldan ortaladığı topu Denizlispor savunması kafayla uzaklaştırdı. Seken topu doğrudan kaleye yollamak isteyen Pereira etkili bir vuruş yapamadı.

Dk 34: Korner bayrağının yakınlarında topla buluşan Nwakaeme iki rakibinden birden çok şık hareketlerle sıyrıldı ve son çizgiden içeri çevirmek istedi fakat savunmaya da çarpan top kornere gitti.

Dk 32: Trabzonspor ikinci gole Norveçli yıldızıyla çok yaklaştı. Ceza sahasına gelen ortada Ndiaye’den seken topa gelişine vurmak isteyen Sörloth topu ıskalayınca önemli bir fırsat kaçmış oldu. 

DK 22: GOL | Sol kanatta topla buluşan Sosa kale sahasına etkili bir orta yollarken Sörloth’un dokunamadığı top doğrudan kaleye yöneldi ve ağlara gitti. Ev sahibi ekip bu golle Denizlispor karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı. 

DK 18: Zeki Yavru’nun derin pasıyla sağ kanattan hareketlenen Sacko son çizgiden içeri çevirdi fakat Rodallega’dan önce kaleci Erce topu kontrol etti.

DK 15: Topun kontrolünü kaybettikten sonra Zeki Yavru’ya yatarak sert bir müdahalede bulunan Kamil Ahmet sarı kart gördü.

DK 9: Hüseyin Türkmen, Rodallega ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri genç savunmacının tedavisi için oyun alanına girdi.

DK 2: Ndiaye topla birlikte rakip kaleye yönelirken Aissati’nin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem serbest vuruşu işaret etti.Sosa’nın kullandığı serbest vuruşta top farklı şekilde dışarı gitti.

Dk 1: Trabzon’da zorlu mücadele başladı…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)