E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTrabzonspor cezayı kaldıracağına inanıyor---

Trabzonspor cezayı kaldıracağına inanıyor

Trabzonspor cezayı kaldıracağına inanıyor
10 Haziran 2020 - 09:07 borsagundem.com

Bordo-mavili kulübün Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan UEFA'dan gelen bir yıl Avrupa'dan men cezası sonrasında, CAS'ın bu cezayı kaldıracağından yana hiçbir endişelerinin bulunmadığını açıkladı

Süper Lig'de liderlik koltuğunun sahibi olan Trabzonspor'da Göztepe maçı öncesi morallerin yükseltilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Özellikle UEFA'dan gelen bir yıl Avrupa'dan men cezasının oyuncular üzerinde bir etki oluşturmamasını isteyen yönetim, bu konuda futbolculara sürekli yeni bilgiler sunuyor. Bordo-mavili kulübün Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan da CAS'ın bu cezayı kaldıracağından yana hiçbir endişelerinin bulunmadığını açıkladı..

'ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDERİZ'

Fotomaç'ın haberine göre, Doğan, göreve geldikleri günden itibaren ekonomik anlamda çok ciddi atılımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Buna benzer bir durum (Avrupa kupalarından men) geçen dönem de olmuştu. Gerekli belgeleri, bilgileri hazırlayarak o sorunu çözmüştük. Bu kez de yine aynı şeylerin söz konusu olacağını düşünüyorum. Bizim yaptığımız herhangi bir eksik işlem yok. Oyuncularımız inşallah şampiyon olacak ve Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz" dedi..

BAŞKAN DA KAMPTA

Doğan, takımın çok iyi konsantre olduğunu ve ligin başlaması için sabırsızlandığını da vurgulayarak, "Devletimizin aldığı önlemlerle zaten sağlık açısından belli bir noktaya geldik. Hepimiz cuma gününü bekliyoruz. İnşallah bu yıl 8. şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Başkanımız bir aydır futbolcularla her gün beraber. Resmi olarak kampa girdi diyebiliriz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,71
En Yüksek: 1,72
En Düşük: 1,61
Değişim 3,64 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,73
İşlem Hacmi 167.207.733
Toplam Adet: 98.552.044
Ağırlıklı Ort.: 1,60
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yaşar gümüş29 Temmuz 2020 07:40

    Hadi ordan oynak herifler sözünüzün ne ehemmiyeti var..Türkiye kupasıda nedir yolda bedava dağıtıyorlar almayanıda dövüyorlar iz kimi kandırıyorsunuz yürüyün işinize yalancılar siziii..