E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTrabzonspor Burak Yılmaz'ı KAP'a bildirdi---

Trabzonspor Burak Yılmaz'ı KAP'a bildirdi

Trabzonspor Burak Yılmaz'ı KAP'a bildirdi
04 Ocak 2019 - 00:35 borsagundem.com

Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın transferi için Beşiktaş ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. Beşiktaş da resmi internet sitesinden transfer görüşmelerinin başladığını duyurdu. Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın Antalya'daki kampına katıldı

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, Burak Yılmaz'ın transferi için Beşiktaş ile görüşmelerin başladığını duyurdu. 

Trabzonspor AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklama şöyle: 

"Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Beşiktaş A.Ş.'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Bu arada Beşiktaş Kulübü de resmi internet sitesinden ve Twitter adresinden Trabzonspor ile Burak Yılmaz'ın transferi için görüşmelerin başladığını duyurdu. 

Beşiktaş'ın açıklaması şöyle: "Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın kulübümüze transferi için görüşmelere başlanmıştır."

BURAK YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'a 11 yıl sonra geri dönen Burak Yılmaz sosyal medyadan duygusal bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama:

"Hayat geriye doğru anlaşılır ama ileri doğru yaşanır. Ben de hayatı ileri doğru yaşamaya çalışırken hayat beni tekrar gönül verdiğim takımımla buluşturdu. inanıyorum ki bu yeniden buluşmanın ileride bir gün geriye bakıp anlayacağımız güzel ve anlamlı bir sebebi var. Ben şimdiden bu yeniden buluşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Benim yeniden Beşiktaş forması giymemi sağlayan başta Şenol Hocama ve bana inanan herkese çok teşekkür ederim. Bana olan güvene layık olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Büyük Beşiktaş taraftarının her bir ferdinin övgüsünü de eleştirisini de saygıyla karşılıyorum. Sadece bilmenizi isterim ki; Beşiktaş formasını giydiğim an itibarıyla Beşiktaşlılığın tanımı olan tüm değerlerin ve Beşiktaşlı duruşunun sorumluluğunda olacak ve terimin son damlasına kadar Beşiktaş'ımız için mücadele edeceğim. Sevgi ve saygılarımla"

BURAK YILMAZ ANTALYA'DA

Beşiktaş’ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladığı Burak Yılmaz, Antalya’ya geldi.

Beşiktaş’ın, transferi için Trabzonspor ile görüşmelere başladığı Burak Yılmaz, Beşiktaş’ın devre arası hazırlık kampını gerçekleştirdiği Antalya’ya geldi. Tecrübeli futbolcunun yanında, Ryan Babel ve Cyle Larin de yer aldı. Transferiyle ilgili geçtiğimiz saatlerde yazılı bir açıklama yapan Burak Yılmaz, havaalanı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Burak Yılmaz, Cyle Larin ve Ryan Babel’i taşıyan araç, daha sonra siyah-beyazlı ekibin kamp yaptığı otele doğru hareket etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,42
En Yüksek: 1,52
En Düşük: 1,49
Değişim 0,71 %
FK: 0,00
PD / DD: -0,51
İşlem Hacmi 10.111.118
Toplam Adet: 7.120.826
Ağırlıklı Ort.: 1,43
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)