E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor borçlarını sıfırlayacak---

Trabzonspor borçlarını sıfırlayacak

Trabzonspor borçlarını sıfırlayacak
16 Ekim 2020 - 16:55 borsagundem.com

Ahmet Ağaoğlu, divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu "Her sene 10 milyon Euro borcu azaltıyoruz tahminen bu ekonomik ve finansal politika devam ettiği takdirde 5 sene içinde borçların tamamı bitecek" dedi.

Başkan Ağaoğlu'nun sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"TÜRKİYE KUPASI'NIN KAZANILMASINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Pandemi sonrasında yaşanan sıkıntılar, arzu edilmeyen saha sonuçları neticesinde profesyonel futbol takımımız ligi ikinci olarak tamamladı. Bunun yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak kulübümüzün müzesine bir kupa armağan etme şansı bize nasip oldu. Türkiye Kupası'nın kazanılmasında emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.

"BİR FUTBOLCUNUN BU TAKVİMİ KALDIRMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Sezonun sonra ermesiyle beraber pandemi sebebiyle hiç alışık olmadığımız bir transfer dönemi ve hazırlık dönemi yaşadık. Uygulanacak olan programın, 2020-21 sezonu takviminin son derece hassas olması gerektiği konusunda ısrarcı olmuştuk. 58 maçlık bir maraton var. Bunu yeteneği ne olursa olsun futbolcunun kaldırması mümkün değil. Olası bir sakatlığın önüne geçmek için takvimin hassas şekilde hazırlanması gerektiğini federasyona bildirdik ama maalesef bu süreç yine federasyonun sıkıştırılmış bir takvim ortaya koymasından öteye gitmedi. Aynı sıkıntıyı transfer döneminde de yaşadık.

"NET BORCUMUZ 928 MİLYON TL"

Trabzonspor'un başarısından rahatsız olan ve sürekli borçlarımız ve başarılarımız üzerinden camiamızı yanlış yönlendirenlere bu tabloyu göstermek istiyorum. Borcu, görevi aldıktan sonra 182 milyon Euro'dan 99,6 milyon Euro'ya indirdik. Net borç 928 milyon TL. "Her sene 10 milyon Euro borcu azaltıyoruz tahminen bu ekonomik ve finansal politika devam ettiği takdirde 5 sene içinde borçların tamamı bitecek"

Everton'da sürpriz Cenk Tosun gelişmesi!

 

Trabzonspor'da korona paniği

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ihsan aslan17 Ekim 2020 16:09

    Borcunuz var tık yok kardeşim mkoskoca FB TV lerde yardım kaöpanyası başlatı siz ne yapıyorsunuz. Başlatın bir kampanya inanın 3 gun içinde borç biter ben hazırım ilk adımı atın

  • Darius17 Ekim 2020 07:29

    Trabzonspor'lu değilim ama bu bir başarı, net olarak başarı. Üstelik ligde iddialı olarak borcu azalttı.

  • Tekno papaz16 Ekim 2020 23:36

    iyi azaltmışsınız ama 3/4 tane 15 milyon üzeri futbolcu satarsanız ve şampiyonluk halinde şampiyonlar liginden gelecek para ile bitebilir bile nerede bizde bu kararları alacak ve  kararlarının arkasında duran.

  • Bika16 Ekim 2020 21:32

    Kulüplerin borcu bitmez, artar.