E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor Avrupa'da turladı---

Trabzonspor Avrupa'da turladı

Trabzonspor Avrupa'da turladı
15 Ağustos 2019 - 22:31 borsagundem.com

Trabzonspor, Çekya'nın Sparta Prag takımını 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde tur atladı

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Trabzonspor, Çekya'nın Sparta Prag takımını 2-1 yenerek Avrupa'da yoluna devam ediyor.

8 Ağustos’ta oynanan ilk maçta deplasmanda rakibiyle nefes kesen maçta 2-2 berabere kalan Fırtına, seyircisinin önünde bu sezonki ilk maçında heyecan dolu bir resital sundu ve sahadan 2-1 galip ayrılarak turu geçti. 11’de Sörloth temsilcimizi öne geçirdi, 78’de Hlozek skoru eşitledi. Ama ne olduysa son bölümde oldu

Tam 8 dakika süren uzatma bölümünde Anthony Nwakaeme adeta şov yaptı ve Fırtına dört net gol pozisyonundan faydalanamadı. 90+6’da ise Sosa’nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı kararı çıktı. Topun başına Nwakaeme geldi ancak gecenin başarılı isimlerinden kaleci Nita 90+7’de penaltıya izin vermedi.

Pozisyonun devamında Prag’ın kazandığı serbest vuruş sonrasında gerçekleşen kontratakta Filip Novak orta sahanın gerisinde aldığı topu kaleye kadar taşıdı ve Nita’yı mağlup ederek 90+8’de skoru tayin etti! Trabzonspor yaşattığı heyecan ile oynadığı keyifli oyunla alkış aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)