E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor 3 yeni ismi renklerine kattığını KAP'a bildirdi---

Trabzonspor 3 yeni ismi renklerine kattığını KAP'a bildirdi

Trabzonspor 3 yeni ismi renklerine kattığını KAP'a bildirdi
26 Ocak 2022 - 21:37 borsagundem.com

Trabzonspor, Bursaspor'dan 3 ismi renklerine kattığını KAP'a bildirdi

Trabzonspor (#TSPOR) transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, Bursaspor'dan Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş'i kadrosuna kattı. Trabzonspor'dan KAP'a yapılan bildirimde, 3 futbolcu için toplam 29 milyon lira ödeneceği belirtildi.

Süper Lig'de açık ara şampiyonluk koltuğunda oturan Trabzonspor, devre arası transfer döneminde adeta şov yapıyor. Kadrosuna şu ana kadar Edin Visca, Yusuf Erdoğan, Puchacz, Kouassi ve Enis Destan'ı katan bordo-mavililer, Bursaspor'un 3 genç yıldızını da renklerine bağladığını açıkladı.

ŞARTLARA BAĞLI OLARAK 3 MİLYON LİRA PRİM ÖDENECEK

Trabzonspor, Bursaspor'dan Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş'i kadrosuna kattı. Bordo-mavili kulüpten KAP'a yapılan bildirimde, "Bursaspor Kulübü'nün profesyonel futbolcuları; Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş'in Kulübümüze transferi konusunda Bursaspor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. 24.01.2022 tarihinde yapılan anlaşmaya göre; Bursaspor Kulübü'ne sözleşmeler fesih bedeli olarak taksitler halinde 29.000.000.-TL ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre Bursaspor Kulübüne ayrıca, şarta bağlı prim olarak 3 milyon TL ödeme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor Enis Destan transferini açıkladı

 

Galatasaray'da flaş ayrılık!

 

Fenerbahçe'de 4 futbolcu korona virüse yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,42
En Yüksek: 1,52
En Düşük: 1,49
Değişim 0,71 %
FK: 0,00
PD / DD: -0,51
İşlem Hacmi 3.439.955
Toplam Adet: 2.428.427
Ağırlıklı Ort.: 1,43
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)