E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon, Lucescu'yu liste başı yaptı---

Trabzon, Lucescu'yu liste başı yaptı

Trabzon, Lucescu'yu liste başı yaptı
23 Temmuz 2020 - 11:35 borsagundem.com

Hüseyin Çimşir'le yollarını ayıran Trabzonspor'da yeni sezon için teknik direktör arayışında Abdullah Avcı ile Şota Arveladze öne çıkarken listenin en üst sırasına bir isim eklendi: Mircea Lucescu.

Art arda alınan başarısız sonuçlardan sonra şampiyonluğu Başakşehir'e kaptıran Karadeniz ekibinde teknik direktör Hüseyin Çimşir'le yollar ayrılmıştı.

Yeni sezon için hoca arayışına giren Bordo-Mavili yönetim kriterleri belirledi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, ligi bilen ve camiayı yakından tanıyan bir isme takımı emanet etmek istiyor. Bu doğrultuda ön plana Abdullah Avcı ile Şota Arveladze çıkarken, gündeme yeni bir isim girdi: Mircea Lucescu.

YÖNETİM, LUCE İSMİ ÜZERİNDE FİKİR BİRLİĞİNE VARDI

2001-2002'de Galatasaray'ı, 2002-2003'te de Beşiktaş'ı ligde şampiyonluğa ulaştıran ve son olarak A Milli Takımımız'ı çalıştıran Rumen hoca için yönetimde fikir birliğine varıldı. Hem ülkemizi yakından tanıması hem de tecrübeleriyle gençlere yol açabilecek deneyimde olması nedeniyle teknik adamın ismi bir anda listenin en üst sırasına yerleşti.

Trabzonspor yönetiminin önümüzdeki günlerde başarılı çalıştırıcı ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,71
En Yüksek: 1,72
En Düşük: 1,61
Değişim 3,64 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,73
İşlem Hacmi 167.207.733
Toplam Adet: 98.552.044
Ağırlıklı Ort.: 1,60
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salim23 Temmuz 2020 12:48

    adamın ahı çıkmış vahı kalmış,,hala akıllanmıyo bu trabzon,,yok mu trabzonlu teknik direktör kardeşim,,adama dünya kadar para vereceksiniz,,3 ay sonra kovarsınız,,tazminatını da ödersiniz.Hüseyin kendisi ayrıldı tazminat da almadı,,yabancılar istifa etmezler.