E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTPAO'dan 4 yeni arama ruhsatı talebi---

TPAO'dan 4 yeni arama ruhsatı talebi

TPAO'dan 4 yeni arama ruhsatı talebi
08 Nisan 2018 - 09:34 borsagundem.com

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), petrol aramak için 4 ayrı ruhsat başvurusunda bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ilanda yalnızca pafta numaraları belirtilen 4 ayrı sahada petrol arama ruhsatı almak için Genel Müdürlüğe 12 Aralık 2017'de başvurdu.

TPAO'nun Şırnak'taki bir petrol işletme sahasında sahip olduğu ruhsat süresini, 10 yıl daha uzatmak için yaptığı başvuru Genel Müdürlükçe kabul edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Özle Haberci09 Nisan 2018 04:12

    Bulsalar neye yarar ki, hemen özelleştirirler yada çalan çırpana kısmet olur biz asgari ücrete talim ederiz buna da şükür (6)

  • alabao08 Nisan 2018 23:36

    yeter artık büyük bir saha bulunsun nükleer santral devereye girene kadar yzümüzü güldürsün nkleer ile de atılım tam gaz başlasın bu yunanı ab si hepsi bize gömmek için fırsat kolluyor

  • : ))08 Nisan 2018 15:54

    yine dön dolaş Türkiyeden petrol çıkarmaya başla :D 1 hafta sonra şurdan petrol çıktı, burdan petrol çıktı der dururuz :D hep aynı hikaye... bu usd kuru ile sen petrol bulsanda buyuk usd li malıyetlerden dolayı dışardna satın alsan daha ucuz olur. petrıl işleitlmez bu usd maliyetleri ile. imkansız

  • Aydın cqn08 Nisan 2018 21:35

    Aldığın petrolü hangi para birimi üzerinden alıyorsun acaba nasıl bı mantik

  • demirkan 08 Nisan 2018 15:25

    KENDİMİZ BULAYIZ. RUMUN BULDUĞU GAZI KISKANIRIZ. GÜNEYDE OLAN GAZ KUZEYDE NİYE OLMASIN?. TEKNOLOJİ YOK TA ONDAN.

  • Okie Dokie08 Nisan 2018 15:24

    Seçimler yaklaştıkça türkiyenin değişik bölgelerinde hep petrol bulunur. Seçimler bittikten sonra bu petrol bölgelerinde aslında petrol olmadığı anlaşılır.

  • broker08 Nisan 2018 14:29

    Türkiye ne zaman sıkıntılı günlere girse (bugün olduğu gibi) yandaş ve yalak medya petrol bulur, gaz bulur. millete verdiğiniz gazla bu işler yürümez.zor günler bizi bekliyor, herkes gardını alsın, elindeki iyi harcasın hatta harcamasın

  • FATİH İSLAMBUL08 Nisan 2018 11:01

    AYDIN MANİSA İZMİR DENİZLİ TIRAKYA BÖLGELERİNDE ZENGİN DOĞALGAZ VE PETROL VAR BU BÖLGELERDEKİ YER ALTI KAYNAKLARINI GÜN YÜZÜNE ÇIKARALIM ÜLKEMİZ MİLLETİMİZ FAYDALANSIN

  • KARTALAĞABEYLİ08 Nisan 2018 10:40

    önceki aramalar fiyasko oldu.bundan sonrakileri rezil olacak

  • Muzaffer Toker08 Nisan 2018 10:36

    Petrolde var doğalgazda karadeniz ,akdeniz kıyılarımız ege denizinde yüklü petrol rezervleri var ama yunanistanla sorun yaşamamak için sondaj vurulmuyor.Özellikle ege denizinde ortadoğudan daha çok petrol var.Fakat şöyle bir durum ortaya çıkıyor 2050 de tüm arabalar elektrikli olacak bu yüzden petrol ve ürünleri terkedilecek belki kalorüfer yakıtı olarak kullanılabilir.doğalgaz değerini koruyacak.belki petrolü doğalgaz şekline dönüştürüp evlerde ısınma olarak kullanılacak.Fakat elektrikli arabaların devreye girmesiyle petrole olan talep gittikçe azalacak.