E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivToyota'dan hibrit oto için 317 milyon euroluk yatırım---

Toyota'dan hibrit oto için 317 milyon euroluk yatırım

Toyota'dan hibrit oto için 317 milyon euroluk yatırım
30 Ocak 2023 - 08:05 borsagundem.com

Toyota Otomobil Sanayi Türkiye 317 milyon Euro’luk yatırım ile Türkiye'de ilke imza atarak ilk şarj edilebilir hibrit otomobili yeni Toyota C-HR'yi Sakarya'da üretmeye başlayacak.


Türkiye’nin ilk şarj edilebilir hibrit otomobili yeni Toyota C-HR, dünyada ilk kez Toyota Otomobil Sanayi Türkiye tarafından Sakarya’da üretilecek. Üretilecek yeni C-HR için gerçekleşen 317 milyon Euro’luk yatırım ile Toyota’nın Türkiye’deki toplam yatırım tutarı 2,3 milyar Euro’ya ulaşacak.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSAZEDE NO BORSA30 Ocak 2023 10:27

    gübretaş altın madenini işletmeye açtı,hisse neden düşüyor,kasalar altınla dolmadan  neden düşüyor,altınlar banamı kalacak,hop nereye kaçıyorsunuz,birde gübretaş altın buldu  yalanıyla hisse 10 tl.den 390 tl ye getirdiler,altın madeni kozalındı altını kozal bulmuştu,kozaldan alı nıp gübretaşa peşkeş edilmişti,ama hise bu aldatmacayla iyi kazıkladılar,hepsi spk nın huzurunda oldu,göreceksiniz bu hisseyi frenlemeseler,devre kesiciler yapmasalar 20 lere gelir,ne kepazelik,bunun  adı borsa sahtekarlığı,dolandırıcılık. ne derseniz deyin.

  • Pala30 Ocak 2023 08:21

    Yerli elektrikli otomobilimiz hayirli olsun

  • AHMET ÖZBİLEN30 Ocak 2023 11:09

    ülkemizde artık döviz fiyatlarının ve enflasyonun yükselmemesi için bu bulunan doğalgaz buluşlarının 5-10 katı daha bulunur ise birde elektri otomobiller çoğalır ise ülkemiz ileri gider .tabiki basında bazı söylentilere rastlıyoruz.doğalgaz ve yeni bulunan petrol kuyularına yeni gelenlerin yine beton vurup gemilerinin hepsini satacaklar diye olmaz ise umarım.