E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiTotal, İngiltere'de offshore rüzgar santrali açtı---

Total, İngiltere'de offshore rüzgar santrali açtı

Total, İngiltere'de offshore rüzgar santrali açtı
18 Ekim 2021 - 15:37 borsagundem.com

Total Energies SE, İngiltere Kuzey Denizi petrol ve doğalgazı için mevcut merkezi içinde bir offshore rüzgar merkezi açtı.

Fransız şirket, merkezin TotalEnergies'in son 50 yılda İskoçya'nın Aberdeen kentinde inşa ettiği offshore uzmanlığından yararlanacağını bildirdi.

TotalEnergies CEO'su Patrick Pouyanne, "Enerji geçişinin hız kazanmasıyla, İskoçya'yı offshore rüzgarına yatırım yaparak ilişkimizi genişletmek için harika bir yer olarak görüyoruz." dedi.

Düşük karbonlu enerjiye geçiş nedeniyle global petrol talebinin 2030'dan önce zirve yapmasını bekleyen şirket, geçen yıl İskoçya kıyılarındaki büyük bir rüzgar santralinin çoğunluk hissesini satın aldı ve ayrıca Galler'de daha küçük bir rüzgar santraline yatırım yaptı.

TotalEnergies ve Macquarie Group Ltd.'nin Green Investment Group ortaklığı, Şubat ayında Lincolnshire kıyılarında 1.5 gigawatt'lık bir offshore rüzgar santrali geliştirme haklarına sahip oldu.

Erdoğan: Nükleer santralin birinci ünitesi 2023'te bitecek

 

Hollanda’dan vatandaşa enerji desteği

 

Derlüks Yatırım Holding’den enerji alanında önemli yatırım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)