E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTosuncuk'un dosyasına gizlilik kararı---

Tosuncuk'un dosyasına gizlilik kararı

Tosuncuk'un dosyasına gizlilik kararı
06 Temmuz 2021 - 10:06 borsagundem.com

'Tosuncuk' olarak bilinen Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ifadesi sürerken dosyaya gizlilik kararı konulduğu öğrenildi.

İki gündür İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tutulan Mehmet Aydın'ın sorgusuna saat 22.00'de başlandı. Aydın'ın yanında getirdiği yaklaşık 300 sayfa evrakın incelenmesi ve müfettiş raporları ile karşılaştırılması sonrası, 60 sayfadan oluşan soru hazırlandığı öğrenildi. Mehmet Aydın 3 avukat eşliğinde alınan ifade işlemi sürüyor. Aydın'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu sürerken, yürütülen soruşturma kapsamında dosyaya gizlilik kararı alındığı kaydedildi.

'Tosuncuk' Mali Şube'de hesap veriyor

 

Teslim olan Tosuncuk'a 60 sayfalık soru hazırlandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş06 Temmuz 2021 12:49

    inekten süt sağıp para kazanan kurnazlar şimdi bağrıniyolar..o zamanlar herkes salak siz akilliydiniz ne yatirim yaptim be kafam acayip basiyo he...adam yemiş bitirmiş para olsa dönermi..tosuncuk birilerini dolandirmak için şekil şemal vizyon gerrkmediğine en büyük örnektir..sizin paralarla pizza yemiş kanalizasyona bırakmış.

  • murat murat06 Temmuz 2021 10:26

    binlerce insanı dolandırılmasına ses çıkarmayanlar yargılanma sırasında gizlilik kararı çıkarılması soru işaretleri oluşması ve daha da yoğun bir şekilde düşünmeye davetiye çıkarıyorlarülkem adına utanç

  • Bika06 Temmuz 2021 10:16

    Dolandırıcılığın gizli davası mı olur, kimlerin adı gizleniyor ki!