E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTosuncuk: Zararı ödeyecek param yok---

Tosuncuk: Zararı ödeyecek param yok

Tosuncuk: Zararı ödeyecek param yok
14 Temmuz 2021 - 09:03 borsagundem.com

'Zararı ödeyecek param yok' ‘Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, dün hakim karşısına çıktı. Aydın, zararı karşılayacak parası olmadığını ancak el konulan mal varlıklarıyla ödeyebileceğini belirtti.

Brezilya'da yetkili makamlara teslim olan ve 7 Temmuz günü tutuklanan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın yargılandığı Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün hakim karşısına çıktı. Mehmet Aydın, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) duruşmaya bağlandı. Sanık Aydın, kimlik tespiti sırasında 30 yaşında olduğunu, Bursa'da doğduğunu ve ortaokul mezunu olduğunu söyledi. Sabıkası ve geliri olmadığını belirten Aydın, boşanmadığını, sürecin belirsiz olduğunu söyledi.

İKİ DOSYADAN TUTUKLANDI

Aydın, savunmasında "Benim yurtdışında 5 milyon dolarlık mal varlığıma Uruguay Devleti tarafından el konuldu. Hakkımda yakalama kararı çıkarılınca Paraguay'a gönderdiğimiz 7 milyon dolarlık Bitcoin işletme tesisime de Osman Naim Kaya tarafından el konuldu" dedi. Türkiye'deki mal varlıklarına da el konulduğunu yineleyen Aydın, "Benim mağdurların zararını giderecek bir param yok ancak Kıbrıs'ta ve Türkiye'de el konulan mal varlıklarımla mağdurların zararını gidereceğim" dedi. Aydın'ın tutuklanmasına karar veren heyet, duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi. Mahkeme Başkanı Günay, Aydın hakkında iki iddianame olduğunu, dosyaların aynı mağdurların farklı olduğunu belirtti. Mahkeme, bu dosyadan da sanık Aydın'ın tutuklanmasına karar verdi.

'Tosuncuk' için bir tutuklama kararı daha

 

Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın, Uruguay'da gözaltına alındı

 

Tosuncuk'un avukatları 13 saat adliyeye yemek taşıdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci14 Temmuz 2021 13:11

    yorumlara bakıyorum da, herkes tosuncuktan akıllı:) ulan adam 30unda dünya turu attı, siz anca klavye başında akıl verin

  • Bir yorum14 Temmuz 2021 16:09

    Sana göre akıllı ve uyanık olur  tabi!  Bunu zengin eden senin gibi zeka özürlüler!  Yoksa bu tipler o kadar sıradan ve basit ki; Ahmaklara göre  süper zeka olur tabi. 

  • Kuklası14 Temmuz 2021 12:08

    Bu sadece piyon ezberletmişler ne diyecegini

  • Bir yorum14 Temmuz 2021 11:02

    Dün aynen yazdığım gibi olmuş;  bu salak paraları kaptırıp can güvenliği tehlikede olduğu için gelmiş!  Bir ihtimal daha var ki mafya bunun parasına el  koydu!  Dışarıda da  S. Peker den yardım istemiş  olabilir.  Bu salak paraları kime kaptırdığını bile bilmez.   Mafya bozuntusu  sığınacak delik bulur  Türkiye yi şikayet ettiği sürece!  Fakat bu salağın kullanım  alanı olmadığı için kendi haline bırakmışlar.

  • Bağımsız Düşüce14 Temmuz 2021 10:35

    Tosuncuğu alacaklılara teslim edin onlarda ödeşsin ! 3 küsur ortak kurbana girsinler !

  • KERİM14 Temmuz 2021 09:15

    PARAN YOK DA DÜNYAYI NASIL GEZDİN YATLARDA KATLARDA NASIL KALDIN AVUKAT ORDUSUNU NASIL TUTTUN.SEN MÜFETTİŞLER MÜFETİŞİMİSİN