E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTorun Buffett dedesinin izinde---

Torun Buffett dedesinin izinde

Torun Buffett dedesinin izinde
21 Kasım 2015 - 06:21 borsagundem.com

Warren Buffett’ın torunu Howard Warren Buffett, dedesi gibi yatırımcı olmaya karar verdi

Dünyanın en ünlü yatırımcıbı olan milyarder Warren Buffett’ın kendi adını da taşıyan torunu Howard Warren Buffett, dedesi gibi yatırımcı olmaya karar verdi.

Dedesinin şirketi “Berkshire Hathaway”in bir benzerini kurmak için harekete geçen torun Buffett, daha çevreci “sürdürülebilir yatırımlar” yapmayı tercih edecek.
Buffett’ın eski politikacı, fotoğrafçı, çiftçi ve “gönüllü şerif” olan oğlu Howard Graham Buffett, şu sıralar hayır işleriyle  de uğraşırken, onun oğlu “torun” Buffett, dedesinin yolundan gidecek. Howard Warren Buffett, “i(x) Investments” adı altında bir yatırım fonunun kurucuları arasında yer alacağını açıklarken, yatırımlarını daha çok sürdürülebilir enerji ve çevre dostu projelere yönlendireceğini bildirdi.

Benzer yapıda...

Kuracağı yatırım fonunda, dedesinin firması Berkshire Hathaway’in taktiklerinden yararlanacağını kaydeden torun Buffett, bu çerçevede bazı firmaları satın alacak ancak özerk olarak yönetilmesini sağlayacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32322 Kasım 2015 11:15

    (x) Investments=borsa (y) Investments olmuş olsaydı =döviz demekki yurtdışı yatırımlarına dayalı hec fon kuracak