E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporToroğlu: Fenerbahçe doğru yönetilmiyor---

Toroğlu: Fenerbahçe doğru yönetilmiyor

Toroğlu: Fenerbahçe doğru yönetilmiyor
21 Ekim 2016 - 08:33 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Manchester United'a farklı yenilmesini değerlenediren Sabah gazetesi spor yazarı ve eski hakem Erman Toroğlu, Fenerbahçe Kulübü'nün doğru yönetilmediğini yazdı.

Erman Toroğlu, "Fenerbahçe'ye bakıyorsunuz. Ne oynadı? Futbol mu? Hayır. Top mu oynadı? O da hayır." sözleri ile sarı lacivertli takımı eleştirdi.

İşte Toroğlu'nun değerlendirmesi:

"Fenerbahçe seyircisi "Yönetim istifa" diye bağırıyor. Bu bağırma neticeye göre mi, yoksa takımın içinde bulunduğu duruma göre mi? Bakınız arkadaşlar; Fenerbahçe Kulübü doğru yönetilmiyor. Size yarın bin tane bahane söyleyeceklerdir.

Bir gece evvel Beşiktaş'ı seyrediyorsunuz, bir gece sonra F.Bahçe'yi seyrediyorsunuz. Beşiktaş da mağlup olabilirdi. F.Bahçe de belki tesadüfen kazanabilirdi. Ama iki takım arasındaki futbola baktığınızda birinden keyif aldık. Beşiktaş'tan... Niye şahsiyetli bir futbol oynadılar. Mağlup olurlar mıydı? Olurlardı... Fenerbahçe'ye bakıyorsunuz. Ne oynadı? Futbol mu? Hayır. Top mu oynadı? O da hayır. Peki ne oynadı?

Bugün beyanatları duyarsınız; "Hakem çok kötüydü. Manchester sahası çamurdu. Bizim hakkımızı UEFA yedi" İMZA: Aziz Yıldırım."

Manchester United:4 - Fenerbahçe:1

 

Fener'in Manchester United mağlubiyeti sosyal medyayı salladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)