E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTopbaş ve Gökçek'e gidiş sinyali!---

Topbaş ve Gökçek'e gidiş sinyali!

Topbaş ve Gökçek'e gidiş sinyali!
21 Kasım 2013 - 10:14 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, yerel seçimler öncesi İstanbul, Ankara ve İzmir'den gösterilecek adaylara ilişkin ilginç bir açıklama yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı televizyon programında gazetecilerin büyükşehir belediye başkan adaylarıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, yerel seçimlerde İstanbul'da Kadir Topbaş, Ankara'da Melih Gökçek, İzmir'de Binali Yıldırım gibi bazı isimlerin aday olacakları yönündeki bir soruya, gülümseyerek "Olabilir de olmayabilir de" karşılığını verdi.

İstanbul için yapılan yerel seçim anketlerinde Kadir Topbaş ile Mustafa Sarıgül'ün başa baş göründüğü anımsatılarak, "Siz Mustafa Sarıgül'e İstanbul için ne kadar şans biçiyorsunuz. Size göre kaç alır, oran ne olur" yönündeki soruya Erdoğan, "Şu anda Ak Parti'nin belediye başkanı adayı bellidir ama CHP'nin belediye başkan adayı kimdir onu bilmiyorum. Dolayısıyla bu anketlerin hepsi de tamamıyla hayalidir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salih21 Kasım 2013 10:20

    İsrail,Erdoğanı kesin büyülemiş,,düşünceleri çok değişti,,halka karşı kararlar alabiliyor,,son dönemi diye mi yapıyor acaba