E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTop 10'daki Türk hisseleri---

Top 10'daki Türk hisseleri

Top 10'daki Türk hisseleri
16 Temmuz 2013 - 10:58 borsagundem.com

JP Morgan Cazenove, bugün yayınladığı raporda gelişmekte olan piyasaların performansını değerlendirdi

JP Morgan Cazenove, bugün yayınladığı CEEMEA strateji raporunda, gelişmekte olan piyasaların Temmuz ayında gelişmiş piyasaların altında performans göstermeye devam ettiğini belirtti. Bununla birlikte araştırma verilerinin ve sermaye akışlarının yatırımcıların söylendiği kadar çok satış yönlü konumlanmadıklarını belirten JP Morgan, kendi model portföy varlık dağılımında Türkiye için tavsiyesinin 'ağırlığını artır', Rusya ve CE3 için 'nötr', Güney Afrika için ise 'ağırlığını azalt' olduğunu vurguladı.
JP Morgan CEEMEA Strateji Top 10 Listesi'nde Türkiye'den Turkcell ve Koç Holding yer alıyor. JP Morgan, son 2 ayda ağır satışla karşılaşan Türk hisse senetlerinin gelecek 12 aya dönük fiyat/kazanç oranlarına göre tarihi ortalamalarının yüzde 3 altında işlem gördüklerini belirtirken, en çekici piyasa olarak ise Rusya'yı işaret etti.
JP Morgan, TCMB'nin faiz koridoru üst bandını 250 baz puan artırarak yüzde 9'a çıkarmasını beklediğini de ifade ettiği raporda, Türk ekonomisi için tahminlerin tutması halinde, hisse senetlerinde yıl sonuna kadar yükseliş beklediğini de vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)