E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTokenAnalyst: Bitcoin'e yatırımcı ilgisi azalıyor---

TokenAnalyst: Bitcoin'e yatırımcı ilgisi azalıyor

TokenAnalyst: Bitcoin'e yatırımcı ilgisi azalıyor
05 Eylül 2019 - 16:36 borsagundem.com

Kripto veri takipçisi TokenAnalyst'a göre geçen aylarda öncesine kıyasla daha az kişi büyük Borsalara Bitcoin gönderdi.

TokenAnalyst, 2017 yılında zirveye tırmanmasının ardından, Binance ve Bitfinex gibi borsalara Bitcoin gönderen adres sayısının azaldığını belirtti.

Bitfinex'e jeton gönderen adres sayısı iki yılın düşüğüne gerilerken, hacim dikkate alındığında dünyanın en büyük kripto para platformu Malta merkezli Binance'e jeton gönderen adres sayısı 2018 başındaki seviyelere geriledi.

Londra merkezli TokenAnalyst kurucu ortağı Sid Shekhar, “Bu, kripto paralara yönelik perakende ilginin genel olarak az olduğunun sinyalini veriyor. Eğer resesyon hikayesinin olduğu bir dönemde güvenli varlık olarak Bitcoin'a bakarsak, aslında yeni kullanıcı/alıcı sayısının artıyor olması gerekirdi.” dedi.

Diğer veriler de aynı yönü işaret ediyor. Blockchain.com'a göre dolar cinsinden Bitcoin borsa işlem hacmi Mayıs'tan beri en düşük seviyesinde bulunuyor ve 2017 zirvesinden bu yana düşüş trendinde. Binance ve Hong Kong merkezli Bitfinex'in internet trafiği de dört ayın düşüğünde bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)