E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTofaş enerjiyi verimli kullandı---

Tofaş enerjiyi verimli kullandı

Tofaş enerjiyi verimli kullandı
18 Eylül 2013 - 18:54 borsagundem.com

Tofaş, Bursa'daki modern fabrikası ile 'ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası' almaya hak kazandı

Türk otomotiv sanayinin öncü üretici kuruluşları arasında yer alan Tofaş, Bursa'daki modern fabrikası ile 'ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası' almaya hak kazandı.
Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Jeep, Ferrari, Maserati gibi global anlamda 6 önemli markayı Türkiye'de tek çatı altında temsil eden Tofaş, enerjinin verimli kullanılması esasına dayanan denetimlerin sonunda, 'sıfır uygunsuzluk' ile söz konusu sertifikaya sahip oldu. Otomotiv sektöründe Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası'na sahip tek üretici olan Tofaş, otomobil, hafif ticari araç, yedek parça, gövde ve ürün bütününü oluşturan ürünlerin üretimi ve ihracatının yanında tüm ticari faaliyetleri ve satış sonrası hizmetleri ile değerlendirildi. Yapılan tüm değerlendirmelerin sonunda 'sıfır uygunsuzluk' ile söz konusu sertifikayı almaya hak kazanan Tofaş, üretim, ihracat ve ürün yetkinliğindeki başarılarını taçlandırdı.
Enerji Yönetim Sistemi, Tofaş'ın enerji tüketimini uygulamaya koyulacak verimlilik artırıcı projelerle azaltmayı, cihaz ve ekipman kullanımını kontrol altında tutmayı, israftan kaynaklanan olumsuz çevre etkilerini azaltmayı hedefliyor. Emisyon izleme ve raporlama sistemi sayesinde, enerji kaynaklı harcamalar kontrol altında tutulacak ve azalması sağlanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 294,25
En Yüksek: 300,75
En Düşük: 293,00
Değişim -1,92 %
FK: 9,75
PD / DD: 3,99
İşlem Hacmi 1.018.353.936
Toplam Adet: 3.437.254
Ağırlıklı Ort.: 296,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)