E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTMSF'den 'otel' açıklaması---

TMSF'den 'otel' açıklaması

TMSF'den 'otel' açıklaması
25 Aralık 2019 - 17:04 borsagundem.com

TMSF, Kepez Elektrik'e ait otelin satışıyla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklamasında bulundu

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF) Kepez Elektrik AŞ'ye ait olan otel ile ilgili herhangi bir tasarrufta bulunulmadığı bildirildi.

TMSF'den yapılan açıklamada, bazı medya organlarında çıkan "Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, TMSF'ce el konulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı" şeklinde haberler yayımlandığı hatırlatıldı.

Haberlerde bahsi geçen otele TMSF tarafından el konulduğunun gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, "Bahse konu otel, Kepez Elektrik AŞ'ye ait olup anılan yer ile ilgili olarak kurumumuz tarafından herhangi bir tasarrufta bulunulmamıştır." denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Asyabank 25 Aralık 2019 17:25

    Bankasya'nin Taşınmaz mallarına çoktunuz hisse senet ödemelerini neden yapmıyorsunuz küçük yatırımcı AKP li Ali Babacan inandı üç kuruşunu yiyorsunuz Ümraniye de vakıf katılım tabalasini oraya Asan bize kira odemesi yapsın TMSF hisse senetleri hazineye devredin tasinmazlarida devredin bu iş bitsin