E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTMSF, radyo ve televizyon satıyor---

TMSF, radyo ve televizyon satıyor

TMSF, radyo ve televizyon satıyor
14 Ağustos 2017 - 09:06 borsagundem.com

TMSF, Kuruma devredilen bazı radyo ve televizyon varlıklarını satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF), Kuruma devredilen bazı radyo ve televizyon varlıklarını satışa çıkardı.
TMSF'nin konu ile ilgili ilanına göre, Diyarbakır merkezli Taha Radyo ve Televizyon A.Ş. (Azadi Amed Radyo-Azadi Tv), Jiyan Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş. (Jiyan Tv), İzmir merkezli Kanal Otuzbeş Yayıncılık Ve İletişim Hizmetleri A.Ş., İstanbul merkezli Hira Tv, Radyo Mehtap, Radyo Küre, Mc Tv, Samanyolu Haber, Samanyolu Haber Radyosu, Samanyolu Tv, Burç Fm, Mehtap Tv, Sem Haber Ajansı, Haber Radyo Ege, Tuna Shopping Tv, Yumurcak Tv ve Dünya Radyo basın ve  yayın kuruluşlarından satış ve tasfiyesi için TMSF’ye devredilen  varlıklar ihale yoluyla satışa çıkarıldı.
Varlıklar 14.08.2017-29.09.2017 tarihleri arasında haftalık  periyotlarla alınacak tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda  satılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KOZAL ı da tasfiye edin..14 Ağustos 2017 09:17

    tüm altın ruhsatları devletimizindi. ruhsatları devlete geri iade alıp, bu şirketleri de tasfiye edin.. Şu an fetöcü onlar borsada dolandırıcılık çeviriyor. ülke halkını koruyun..