E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTMO, hububat alımını bayramda da sürdürecek---

TMO, hububat alımını bayramda da sürdürecek

TMO, hububat alımını bayramda da sürdürecek
06 Temmuz 2022 - 12:29 borsagundem.com

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), çiftçinin mağduriyet yaşamaması için hububat alımlarına bayram ve pazar günleri de devam edileceğini belirterek, çiftçiyi uyardı.

Toprak Mahsulleri Ofisi, (TMO) konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunlar kaydedildi: "Hububat alımlarımız tatil günlerinde de devam edecek. Toprak Mahsulleri Ofisi, hasadın yoğunlaştığı bugünlerde üreticilerimizin mağduriyet yaşamaması için hububat alımlarına Bayramda ve tatil günlerinde de devam edecek.

TMO tarafından belirlenen takvime göre, resmi tatil günlerinde de alım yapılacağı vurgulanan açıklamada, söz konusu günler şöyle sıralandı: "8 Temmuz Cuma (Arife günü), 11 Temmuz Pazartesi (Bayramın 3. günü), 12 Temmuz Salı (Bayramın 4. günü), 13 Temmuz Çarşamba, 14 Temmuz Perşembe, 15 Temmuz Cuma. Ayrıca, pazar gününe denk gelen 17-24 ve 31 Temmuz günleri de alım yapılacak."

Açıklamada, alımların randevulu yapılacağı anımsatılarak, randevuların internet üzerinden veya TMO iş yerlerine bizzat başvurarak alınabileceği bildirildi.

Hububat alım detayları belli oldu

 

Hububat fiyatları yükselişte

 

Hububat sektöründen 2,8 milyar dolarlık ihracat

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)