E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTIR sürerken horon oynadı, ehliyetine el konuldu!---

TIR sürerken horon oynadı, ehliyetine el konuldu!

TIR sürerken horon oynadı, ehliyetine el konuldu!
04 Aralık 2020 - 22:13 borsagundem.com

Sakarya'da akılalmaz bir görüntü ortaya çıktı. Kentte direksiyon başında olduğu sırada müzik eşliğinde horon oynayan TIR sürücüsü o anları sosyal medyada paylaşınca ehliyetine el konuldu

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, TIR sürücüsü B.S., direksiyon başında olduğu sırada çalan müzik eşliğinde horon oynadı. B.S. zaman zaman koltuğun üzerine çıkarken, o anları sosyal medyada paylaştı.

DHA'nın haberine göre, Pamukova Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, görüntüler üzerine B.S.´nin sürücü belgesine tam teşekküllü bir hastanenin psikiyatri bölümünde muayene edilerek araç kullanabileceğine yönelik rapor alana kadar el koydu. B.S.´ye ayrıca para cezası kesileceği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Halim kalim salim kardeşler05 Aralık 2020 16:09

    Tam bir idiot sonradan sosyal medya görünce ne oldum delisi beter olsun ibinee :))

  • Trafikde denetim artmalı04 Aralık 2020 23:23

    Eğitim yok memlekette , Ahlaksızlık diz boyu Herkese sosyal toplum içinde yaşam eğitimi verip sınav ile konuya istinaden ehliyet vermek lazım, sınavı geçemeyen bir daha toplum içine çıkamayacak