E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTillerson'dan skandal YPG açıklaması---

Tillerson'dan skandal YPG açıklaması

Tillerson'dan skandal YPG açıklaması
15 Şubat 2018 - 16:32 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, YPG hakkında açıklamada bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tilerson, Lübnan'da yaptığı açıklamada, "ABD YPG'ye hiçbir ağır silah vermemiştir, dolayısıyla geri alacağı hiçbir şey yoktur" dedi.

Tillerson, terör örgütü YPG konusunda yaptığı skandal açıklamanın yanı sıra Lübnan'da İsrail ve İran arasındaki gerginlik ve Hizbullah'ın Lübnan'daki mevcudiyeti konularında konuştu.

Tillerson, ABD'nin Avrupalılarla İran nükleer anlaşması konusunda "verimli görüşmeler" yaptığını ancak bu konuda yapılan çalışmaların henüz bitmediğini dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ☹️15 Şubat 2018 23:36

    Off offffffffffffff bu nedir kardeşim nerden bakarsan bak yalannnnn yeter gari bu ülke bu tür saçma insanlardan çok çekti ve daha da cekiyo kumda oynayin diken batmasin bizimkiler işini bili

  • POLAT ALEMDAR15 Şubat 2018 21:55

    hay sizin ALLAH belanızı versin.bir vermediğin ucak ve tank var onuda verde iş bitsin şerefsizler.ülkemizde olan bütün pislikleri ile bütün şehitleri siz yaptınız.birde milletle alay eder gibi hareket ediyorlar.ülkemizin ne yapıp yapıp acilen atom bombasını hemde uzun menzilli yapması gerekmektedir.bunlar ancak bunlardan anlarlar.günün birinde er ya da geç abd ile kesinlikle savaşacağız.

  • Şahin Aktürk 15 Şubat 2018 17:03

    Emperyalist Ülkeler ile işbirliği içindeki İslam Faşizmi, Kürtler'e Soykırımı reva görüyor!

  • Sdk 15 Şubat 2018 19:06

    Ortadoğuda kullanıma en müsait millet.. o dediğin millet abd avrupa maşası ama onlar tarafından çok kez satılan ama uyanmayan millet.. Örnek aponun teslimi, K. Irak referandumu

  • Hasan aydın15 Şubat 2018 18:48

    Bu nasıl bir saçmalamaktır.

  • ...15 Şubat 2018 16:50

    Bunları söylemek için mi gelmiş Türkiye' ye ?! ... Sen onu benim vatan evladım tankın içerisinde iken, kimin silahı ile şehit oldu ? onu söyle . Bu ypg ve pkk silah fabrikasımı kurdu da haberimiz yok... Teröristleri silahlandırdıklarınızı resmi belgelerle tüm dünyaya sunucaz. Ama zeytindalı operasyonunu daha sürdürücez. Güle güle gidin ülkenize tillerson. TRampa da bir kutu Türk lokumu görütün... bye bye..."" Ne mutlu Türküm diyene""

  • Ahmet ünal15 Şubat 2018 16:45

    Böyle binbir yüzlülügü yalanı kendilerine din yapanların dünyasında yaşıyoruz onun icin sagcısı solcususu birazcık vijdanı olan ülke icin namusu icin birlik olur