E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY'nin ardından 3 kurum daha Hamidiye suyunu kesti---

THY'nin ardından 3 kurum daha Hamidiye suyunu kesti

THY'nin ardından 3 kurum daha Hamidiye suyunu kesti
03 Ekim 2019 - 07:22 borsagundem.com

THY'nin yer hizmetleri veren iştirak şirketi Turkish Ground Service'nin (TGS), İBB iştiraki olan Hamidiye'den su alım anlaşmasını sonlandırmasının ardından Milli Saraylar ve Vakıfbank ile iki bakanlığın da su almayı bıraktığı belirtildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Türk Hava Yolları’nın (THY) yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS'nin, İBB iştiraki olan Hamidiye'den su alım anlaşmasını sonlandırmasının ardından Milli Saraylar ve Vakıfbank ile iki bakanlığın da su almayı bıraktığını söyledi.Sputnik'ten Atilla Güner'in haberine göre, RS FM canlı yayınına katılan Balyalı, kamu kurumlarının Hamidiye ile sözleşmelerini Ekrem İmamoğlu’nun başkan seçilmesi sonrası sonlandırdığını söyledi. "Kültür Bakanlığı, Bilim ve Sanayi Bakanlığı, Milli Saraylar vazgeçti Hamidiye almaktan. Vakıfbank su almayı bıraktı" diyen Balyalı, bunun negatif bir kampanya olduğunu söyledi.

Balyalı, "Seçimle birlikte sihirli değnek değmiş Hamidiye’den vazgeçmişler. Bunun başka bir gerekçesi yok" dedi.THY'nin yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS, İBB iştiraki olan Hamidiye ile anlaşmasını sonlandırmasının ardından 2013’te Fransız Danone’ye satılan Sırma Grup İçecek ve Sanayi Tic. AŞ'den su alacağını duyurmuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RIZEli mulivbjk04 Ekim 2019 18:26

    IMAMOĞLU....UŞAĞUM sen hiç düşünme bundan böyle bende sakıpın uçaklarını tercih edicem...öyle olmaz böyle olur lay lala lala...şimdi millet bahçesindekiler düşünsün...

  • Kemalist03 Ekim 2019 12:42

    Bu ters tepmesin millette o kurumlara bay bay der olur biter ,madem öyle gel böyle.

  • Akerim03 Ekim 2019 12:04

    Hamidiye suya zam yapılmış ondan ucuz verirlerse yine alırlar her şeyin altında birşey aramayın

  • oral03 Ekim 2019 12:00

    Milli ve yerli Fransız DAnone durmak yok yola devam Eski tarım bakanı Mehdi Eker ede Fransızlar tarıma yaptığı katkıdan dolayı Fransız onur nişanı takmışlardı. Bunları özü buu

  • solmaz kaleli03 Ekim 2019 10:39

    imamoğlu hamidiye su dan para kazanacak orada burada tatil yapacak.bir bakıyorsun diyarbakır, bir bakıyon bordum, bir bakıyon paris bir bakıyon ora bura şura.bizim bedeliye ye ödediğiz pararlar la adam sürekli tatil yapıyor bir gün çalıştığını gördünüzmü hep bane hep bahane hep ağlama.bizlere iyi oldu daha gelir gelmez ümraniye diğer yerlerde saatlerce uzun kuyruklar oluşmaya başladı.gidip benim paramla teröristleri destekleyemezler.her şey daha kötü olacak.

  • Uyumsuz05 Ekim 2019 09:30

    Yala yala avantan artar belki. Bu ülkeye bu devlete bu millete en büyük zararı senin gibi zihniyete sahip olanlar veriyor sen şu an halkı kin ve nefrete teşvik ediyorsun. Bir önceki dönemlerde yapılan israf a boşa lüks e harcanan paralar için de bir şey söyleyecek kadar doğru musun. Aaa doğru ya yapamazsın çünkü sen troll sün. Şakşak çısın işin bu.

  • Can su04 Ekim 2019 07:14

    Yıllar önce Hamidiye suyun kaynağı bir baraj ve içinde araba yikiyolar.en sağlıksız su listesinde

  • kerim03 Ekim 2019 11:57

    Bu yazdıkların nedir bir izah edermisin. AKP döneminde İstanbul boğazına kadar soyulmuş tıkın yok. Evet işte bir troll

  • Metin03 Ekim 2019 10:50

    Hangi suyu tercih ediyorsunuz

  • solmaz kaleli03 Ekim 2019 10:35

    imamoğlu hamidiye su dan para kazanacak orada burada tatil yapacak.bir bakıyorsun diyarbakır, bir bakıyon bordum, bir bakıyon paris bir bakıyon ora bura şura.bizim bedeliye ye ödediğiz pararlar la adam sürekli tatil yapıyor bir gün çalıştığını gördünüzmü hep bane hep bahane hep ağlama.bizlere iyi oldu daha gelir gelmez ümraniye diğer yerlerde saatlerce uzun kuyruklar oluşmaya başladı.gidip benim paramla teröristleri destekleyemezler.her şey daha kötü olacak.

  • Uyumsuz05 Ekim 2019 09:42

    Öncekiler sütten çıkmış ak kaşık ya doymak bilmemişler. Senin benim vergilerimleler desteklenen TRT ye terörist başı aponun yine terörist olan kardeşini çıkarırlarken nerdeydin. Hangi parti ideoloji olursa olsun ülkede ne kadar hain ne kadar dıştan vatansever görünüp içten devlete millete düşmanlık eden devletin altını oyan hain varsa (tıpkı yahudi uşağı fetö ile bir zamanlar onun arkasından giden ,yanında duranlar gibi) topunun ...... Allah belasını versin. Yarası olan üstüne alır.

  • El be03 Ekim 2019 11:19

    Senin ve sizin için sonbahar gelmiş solmuşsunuz

  • enayi03 Ekim 2019 09:56

    SU KALİTESİZ SAĞLIĞA ZARARLI DİYE AÇIKLARLARSA ŞAŞMAYIN 

  • Gökhan Çetinoğlu03 Ekim 2019 09:28

    AKP zihniyetinde YERLİ VE MİLLİ üretim; geliri kendi kontrollerinde olan ve olmayan olarak 2 ye ayrılıyor. Geliri kontrol edemiyorlar ise yabancıya da gitse olur o para! 

  • Ryu ken 03 Ekim 2019 09:24

    Efendim İbb iştiraki su markasıyla anlaşmanın bitirilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Efendim ne var bunda kurumların kendi tercihi kem küm.. Ondan sonra millete bir olmalı birlik olmalıyız...En aptal adam bile anlar neden sözleşmenin fes edildiğini.Bu tarz işler yüzünden millet ayrışıyor. O bizden, obürü bizden değil mantığı devam ettikçe bu halk sittin sene bir olmaz.

  • Aa03 Ekim 2019 09:11

    Kapat gitsin, yandaş çalışan işsiz kalsın

  • Ahmet tecer03 Ekim 2019 08:36

    İmamoğlu var diye almıyorlar .

  • mehmet03 Ekim 2019 08:26

    pasta bölüşülemiyor bütün mesele bu, sağ sol ne yazık farketmiyor.

  • Fıs03 Ekim 2019 09:43

    Anlamıcak ne var kaburga dolmasını biz yedik. Suyu siz için chpkk lılar. Burası kimin ülkesi ise o yer. Hainlere lolma yok

  • Gökhan Çetinoğlu03 Ekim 2019 09:32

    Bence de bu doğru bir söylem ama bu konu ile alakasız. Burada olan milli ve yerli hikayesine bakmaksızın gelirin İBB ye gitmesini engellemek, paranın kontrolü bizde değilse, yabancıya da gitse olur zihniyeti.